AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 21/02/2006 :  11:00:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
knsgnn tarafından yazılan:

ya şimdi skillleri nasıl dagıtalım onuda bi anlatırmısın

gelelim bu konuya. silah skilleriyle ilgili açıklama yapmaya gerek var mı? elinizde ne varsa sadece ona kasın. sakın blade alıp pacheon'a skill point harcamayın, ilerde çok üzülürsünüz. force'lara gelince; öncelikle hepsinin kendine göre güzel tarafı var. buz düşmanı yavaşlatır, ateş artı darbe vurur, lighting de birbirine yakın olan karakter ya da yaratıklara etki eder. force ise, kendinize heal basmanızı, ölmüş karakterleri(kendiniz hariç) uyandırmanızı falan sağlar. bence, blade'seniz ateşe, glavie'seniz lighting'e, pacheon(yay)sanız buza ağırlık verin. ama istisnalar da var. örneğin lighting'de daha hızlı koşmanızı sağlayan bir skill var. ben blade/flame'im ama o skill'i de açtım. bunun gibi bir çok kombinasyon olabilir. önemli olan. sp(skill point)'leri boşa harcamayın.

angelspell, god bless you
Sayfanın En Üstüne Git

knsgnn
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/02/2006 :  21:13:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa cok saollasın sorularımı cewaplamıssın da gırıyorum serverı secıyorum ama butun serverlar için dolu dio dc yapıyo bunu napıcaz
Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 23/02/2006 :  13:51:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
walla onu adminle konuşmalısın :D

angelspell, god bless you
Sayfanın En Üstüne Git

shu_messa
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 01/03/2006 :  14:03:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben silkroad oynamaya yaklaşık 4 gün önce başladım.ilk etapta alışmak zor oldu ama şuan çok zevkli bir oyun.lvl im 15 server im athens yeni bir server zaten.her lvl e göre lvl kasmak için yerler mevcut.para ve item sorunu yok.bence denemelisiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

shu_messa
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 01/03/2006 :  14:10:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla oyun gayet ii.knight de lvl 61 asas var ama.item yok,para yok.zevk alamadıktan sonra napayım.silkroad gayet ii.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000