AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 En Gıcık Reklam
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 13/02/2006 :  17:53:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
outlaws yeter artık hakeretlerine katlanamam benim kimseye yalakalık yaptığım falan yok, önyargılı davranmayın dedim sadece,sen kendini ne sanıyorsun burda popüler olmaya mı çalışıyorsun gereksiz mesajlar atıp ileti sayını yükselterek, açtığın konularla arkadaşın ve sen zaten yettiniz foruma sizler yüzünden de serbest bölüm mahvoldu!Benim kimseye sataştığım felan yok sordunuz düzgünce cevap verdim, ordan abuk subuk bir yorum geldi önyargılı olmayın dedim ve sende benim konumdan gider misin dedin asıl sen sataştın ilk önce bana

(Sana böyle konuşma hakkını da kimse vermiyor, yöneticiler üyeliğinin kitlenmesini istiyorum)(Kışkırtma ve hakaret söz konusu)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 13/02/2006 :  18:19:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aman ne üzüldüm, sen onlar için herhalde bir eğlence adamısın ben öyle şakkabanlıklar yaparak arkadaş edinmeyi sevmem yapanı da hiç sevmem, bu forumda benim gerçek arkadaşlarım var bu arada ben AzRA€L Outlaws senle bir problemim yoktu ama sen sataşmayı başlattın(Kullanıcı adımı değiştirdim)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 13/02/2006 :  18:32:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
senin üyeliğinin kitlenmesini sadece bana yaptığın hakeretler yüzünden söylüyorum ayrıca sen bana yalaka diyerek sataşmayı başlattın asıl sen bunu bana nasıl yaparsın.Ben sana en başta sesimi mi çıkardım söyle bakalım, adam gibi soru sordun ben de cevap verdim,önyargılı olmayalım lütfen dedim ve bana konumdan çık git dedin ,ismimiz yalaka mı oldu şimdi, çık git demende bana karşı hiç hoş değil ve kırıcı, kusura bakma ama burası babanın çiftliği değil böyle davranamazsın

Bu arada benim yöneticilere yalakalık yaptığım filan yok, kaç sene oyunsitesiyle uğraşmışlar, senelerini vermişler bu işe saygı duymak lazım, senin üyeliğin daha 1 ay bile olmamış gelmiş yöneticilere saygısızca laf atıyorsunuz(sen ve arkadaşın) yakışır mı sence bu yaptığın

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 13/02/2006 :  18:40:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben şakayla gerçeği ayırt edemem, ve şakadan anlayan bir insan da değilim, bunu göz önünde bulundurman lazımdı her insan şakayı kaldıramaz, şakanın da bir haddi hesabı var.

Ayrıca ben senle sadece tartıştım, ama sen bana hakaret içeren sözcükler vurguladın asıl sataşma budur.

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli

Ivory Coast
İleti 0

İletim - 13/02/2006 :  19:06:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende senin gibi her sölenenden kötü mana çıkaran bi insan değilim..bunuda göz önünde bulundurmadım evet doğrudur..napalım geçmiş olsun..tamam ben sana hakaret ettim,sataştım,hadi hadi bu kadar yeter.. kazandın....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000