|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/02/2006 : 19:10:39
|
Peki neden yazdıklarını sildin de arkasında durmadın, yöneticiler görmesin diye mi yoksa bana o yazdıklarından dolayı pişman olduğun için mi |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
forzamert
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 13/02/2006 : 19:10:47
|
eşeğin bir tarafına suyu kaçırana kadar zırvalıyorsun "uruk-hai"adam msj ın sonuna gülücük yapmış ne var bunda uzatacak her mesajı saptırıp polemik konusu yaratmayın |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/02/2006 : 19:12:18
|
biz şu an ikili diyalog içindeyiz araya girme her şeye de karışma seni ilgilendirmiyor bu konu |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
forzamert
Üyeliği Kilitli
İleti 0 |
İletim - 13/02/2006 : 19:13:24
|
ewt yönetici görmesin asar yoksa çocuğu,en büyük sensin "uruk-hai" çocuğu uykularını kaçıracan çok pişman ettin çocuğu |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 13/02/2006 : 19:16:39
|
sana mı kaldı bunun yorumu, ayrıca benim en büyük olduğumu da nerden çıkardın ben bunula alakalı en ufak bir şey demedim saçmalama lütfen |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|