|
Yazar |
Konu  |
_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli
Ivory Coast
İleti 0 |
İletim - 13/02/2006 : 19:33:21
|
bak Uruk_Hai benim kimseden korkum yok....ama ben sana kafa tutarım sen kimsin diosan bozuşuruz..bak tatlıya bağlayalım evt pişman oldum sildim :)...bitsin artık tamam amacın ne kardeşim hala bana diosun yöneticilerden mi korkuyosun.yoksa pişman mısın? hayır hala bilerek yapıosan bileyim artık dayanamıyorum çünkü... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/02/2006 : 19:53:06
|
_OutLaWs_, üyeliğin kilitlenmiştir. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
The_Punısher
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/02/2006 : 12:18:51
|
Krondor ellerine sağlık iyi yaptın hakediyordu kimse benim arkadaşıma sataşamaz  |
Alper Küçükkaraağaç
The_Puinsher
|
 |
|
ultramert
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 18/02/2006 : 13:21:08
|
adamın üyeliği kitleneli 5 gün olmuş,hala daha sataşıyorsun,senin arkadaşına kimsenin sataştığı yok aksine arkadaşın ortamı gerip bunların olmasına sebebiyet verdi.... |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 18/02/2006 : 14:08:29
|
Sen yaşanan olayları çok iyi biliyorsun galiba, bilip bilmeden yorum yapma, asıl önce sen kaç defa üyeliğinin kitlenmesine yan, kural dışı olmak çok iyi bir şeymiş gibi her şeye karşı geliyorsun. Ortamı daha da germe lütfen olan oldu, daha da uzatmanın anlamı yok, bu konuyu kapatalım |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|