Akbank'ın çok akıllıca düşünülmüş(!) reklamına hayranım son bir kaç haftadır. Elin adamı telefon bulduk teknoloji yarattık diyor, diğeri siz buldunuz biz de geliştirdik diyor, bizimki de bırakın onu da ben o icadınızdan borç para alabiliyorum 20 dakikada diyor bravo valla...
ben şu alaturka reklamına gıcık oluyorum neymiş kıskananlar çatlasın kel alaka saçma bir şey gıcık oldum direk!
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Yazmadan edemeyeceğim şimdi görünce yine güldüm. HASSOOO hocamla poman için yazdığımız bir senaryo. Poman işleri byütmüştür artık servisi o bindiği aletle değil ejderhayla yapar. Yine olanlar olur ve bizimkiler yolda kalır. Köylü amcamızda gelir tam benzin deposunu ısıtırken poman gelir. Tabi ejderhanın kanatları yüzünden bizimkiler savrulur. ejderha depoyu ısıtmak için alev püskürtür fakat araba kül, poman vınnn...