AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Radyo & Televizyon
 En Gıcık Reklam
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 25

DarthSelo
Üye

İleti 189

İletim - 05/02/2006 :  01:29:10  Bilgileri Göster  DarthSelo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle içinde salak çocukların oynadığı her reklamdan nefret ediyorum.. yeni konuşmayı öğrenmiş çocuklar kadar dünyada daha salak bir varlık olmadıına inanıyorum her ne kadar insan olsa bile bana daha çok bir uzaylıyı anımsatıyolar... balparmağa gıcık oluyom özellikle de o salak çocuklusuna.. biliyorum bende bi aralar öyleydim ama napiim salaklar işte :D

---------
Alea Iacta Est
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 05/02/2006 :  02:09:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CrAzY_IVAN'a katılıyorum. Kendimizi yerin dibine sokuyoruz; ama çok iyi bir şey yapmış gibi gösteriyoruz. Sinirim bozuldu bak şimdi :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 05/02/2006 :  11:13:05  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kekstra reklamı. Hani sınıfa GÜRBÜZ die bi cocuk gelio ya. Kız kekstra yı ters cevirio. salak GÜRBÜZ aglamaya baslıo. o gidince o gerzek kızın gülüşü var ya....... ekrana kafa atasım gelio valla

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 05/02/2006 :  11:30:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya şu ibrahim tatlısesin reklamına bende gıcık oluyorum ya bu arada akbank reklamında millet ürettikleri ile övünürken bizi tükettiklerimizle övünüyoruz böyle reklammı olur

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

_OutLaWs_
Üyeliği Kilitli

Ivory Coast
İleti 0

İletim - 05/02/2006 :  12:07:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya adam orda teknolojiden bahsedio,ne alakadır bu gitmiş krediden konu açıo..yaw ilerleyi yaaw..çıkarın şu at gözlüklerini..:D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 25 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000