kesinlikle içinde salak çocukların oynadığı her reklamdan nefret ediyorum.. yeni konuşmayı öğrenmiş çocuklar kadar dünyada daha salak bir varlık olmadıına inanıyorum her ne kadar insan olsa bile bana daha çok bir uzaylıyı anımsatıyolar... balparmağa gıcık oluyom özellikle de o salak çocuklusuna.. biliyorum bende bi aralar öyleydim ama napiim salaklar işte :D
Kekstra reklamı. Hani sınıfa GÜRBÜZ die bi cocuk gelio ya. Kız kekstra yı ters cevirio. salak GÜRBÜZ aglamaya baslıo. o gidince o gerzek kızın gülüşü var ya....... ekrana kafa atasım gelio valla
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
ya şu ibrahim tatlısesin reklamına bende gıcık oluyorum ya bu arada akbank reklamında millet ürettikleri ile övünürken bizi tükettiklerimizle övünüyoruz böyle reklammı olur
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir