|
| Yazar |
Konu  |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 05/02/2006 : 11:33:47
|
İşte büyük anket Call Of Duty'mi Counter'mi yoksa Medal Of Honor'mu? KARAR SİZİN             |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
|
|
furuk
Üye

Turkey
İleti 31 |
İletim - 05/02/2006 : 11:41:57
|
| counter ama callofduty nin hakkını vermek lazım |
aydemir |
 |
|
|
YOung_satAN
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 06/02/2006 : 11:18:45
|
counter daha cok coklu kişilerde güzel bu yüzden Medal of honor... 8)
|
 |
|
|
keeperman
Üye

Turkey
İleti 225 |
İletim - 07/02/2006 : 17:06:10
|
| Tabikii Counter. |
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!! |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 07/02/2006 : 19:08:49
|
| bende cevap vereyim :Call Of Duty |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
|
PRİNCE OF PERSİA
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 08/02/2006 : 11:15:28
|
| kesinlikle call of duty.counterın coklu olarak oynanması dışında başka bi şeyi yok.call of duty nın yapay zeka,ses,grafik...... muhteşem |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|