AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Türkiye'ye ağır ceza
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 10/02/2006 :  21:58:28  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Karşı takım ceza almışmı bu olada.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 10/02/2006 :  22:48:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır canım.sadece bir oyuncuları ceza aldı adını hatırlamıyorum.bizim teknik heyetten birine tekme atmıştı.isviçrelilere sorarsan bu da haksızlıkmış, efendim kendi oyuncuları niye ceza alıyomuşmuşmuş...bla bla bla

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 11/02/2006 :  13:27:26  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman baya bi haksızlık söz konusu.İlk onlar bizim milli marşımızı ıslıklıyo ceza bize,ilk onlar bizi kendi ülkelerinde hava alanında yakışık almayan bi davranışla karşılıyo ceza bize.Artık kuşkum kalmadı,kesin bu işde FİFA başkanının kendi ülkesi olduğu için bi parmağa var.Aslında bide şu onların gazetelerine dava açmamız gerekiyo.Duydunuzmu bilmem ama Türkiye milli takımı hakkında ileri geri yazılar yazmışlar.Bu ülkenin bize ne garezi var anlamadım.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 11/02/2006 :  14:05:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizi barbar olarak görüyorlar.Bide dinimizle ilgili olabilir.
Sayfanın En Üstüne Git

ogrenci1994
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 11/02/2006 :  14:15:24  Bilgileri Göster  ogrenci1994'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ogrenci1994 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
çok büyük bir ceza aynı zamanda 2008 avrupa sampiyonasında olmamızı istemiyorlar bunu bu cezayla engellemek istiyorlar

selcukx1994@hotmail.com

selçuk
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000