Bir gazetede Haluk Ulusoy'un men edileceğimizi öğrenince -yanlış hatırlamıyorsam- UEFA başkanının elini öptüğü yazıyordu. Kişisel beceriden kasıt buysa, ayakta alkışlamak istiyorum bu "büyük" başkanı.
Öpse bile gerçekten takdir edilecek bir davranış.Bir insan ki kendi onurunu, gururunu hiçe sayıp ülkesi ve ülkesinin prestiji için böyle bir davranış içine giriyor.Eğer gerçekse helal olsun.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Emin misin? Haklı olduğumuz bir davada böyle bir davranış sergilemenin neresi onurlu? Bu davranışla ülke prestiji kurtarılacaksa, başbakanımızı da yollayalım el öpmek için. Bakarsın para da verirler :)