Her ne kadar 3.periyodun sonlarında ve 4.periyodda biraz saçmalasakta 'gençlerin' rahat oyunuyla 76-69 Katar'ı mağlup ettik ve 4 de 4 yaptık. Darısı Yunanistan'ın başına.
Bir gerçekçi düşünmek gerekirse Yunanistan'ı yenmemiz pek kolay gözükmemekten başka çok zor gözüküyor.Ama Millî takımın daha önceki maçlarını nasıl kazandığını düşününce az da olsa bir şans veriyorum takımımıza.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Az önce gazete de okudum 3.Sınıf Nba takımı oyuncusu Mehmet Okur'un açıklaması; İçin gidiyor mu ? -Gitmiyor. Ama umarım başarılı olurlar. Olurlar mı? -İlk turu geçerler. Ama ikinci turdan sonrası. Sonrası 'üst düzey basketbol' Şansa mı maçları alıyorlar yani? -Biraz öyle.Ama başarılı olmalarını çok istiyorum. Eleştirilere ne diyorsun? -Umrumda değil. Kimseye cevap vermek zorunda değilim. Soru soracaklar diye haftasonu Formula-1'i izlemeye bile gitmeyeceğim.
Şansa alıyormuşuz maçları, sanşa değil sen ve Hidayet'in yapamadığı savunmayla aldık maçları, sizde ki olmayıp Japonya'da ki oyuncularda olan hırsla aldık biz o maçları!