| Yazar |
Konu  |
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 26/08/2006 : 16:03:52
|
| Evet, oyunun bazı dönemlerinde kötü oynayıp Udrih'i durduramamıza rağmen 3 oyuncumuzun(Kaya-Engin-Serkan)5-5 üçlük atmasıyla kazandık maçı 90-84.Yüreğimizle oynadık ve kazandık ! Burda anlatmam uzun şimdi, maçı izlemeyenler için 21:00'da maçın tekrarı var onu öneririm.Çeyrek finalde Arjantin ile karşılaşacaz ... :tırsak: |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 26/08/2006 : 16:17:41
|
| Hmm gene zorlu bir sınav bizi bekliyor ama bunda o kadar ümit beslemenizi önermem arjantinde en az yunanistan kadar iyi bir takım |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 26/08/2006 : 16:59:00
|
alıntı: RoM3o tarafından yazılan:
arjantinde en az yunanistan kadar iyi bir takım
En az Yunanistan kadar mı? Arjantin zaten dünyanın en iyi takımı 'en az' Yunanistan kadar olmasına gerek yok
12 Dev Adam'a da teşekkürler yaşattığı bu sevinç ve gurur için. |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 26/08/2006 : 21:37:21
|
@fatih52
Gazetelerde yazan şeylere güvenme hocam.Ona bakarsan Esat Yılmaer, 97 yılındaki efsanevi Chicago Bulls röpörtajını da yapmıştı ...  |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 26/08/2006 : 23:53:25
|
Milli takımımız çok muazzam bir şekilde ilerliyor.Slovenya engelinide aştı.Sıra geldi Arjantin'e çok kuvvetli bir rakip.Bu havayla gidersek yenebiliriz.Çok zor ama imkansız değil.İnanarak herşey yapılır. Artı parantez açıyorum Mehmet Okur'un şansa turu geçiyorlar lafından dolayı onu kınıyorum.Demek ki milli duyguları yok adamların.Neyse derin konular. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|