AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 yeni dünya (amerikanın keşfi)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 07/03/2006 :  19:28:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar filme gideniniz varsa bi yorum alabilirmiyim.

...
yine ağlar geriyor gümüş örümcekler,
yine örümcekler için insanlar ölecekler
...
Attilâ İLHAN

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/03/2006 :  20:30:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya filmin hiçbir özelliği yok..al eline bir tarih kitabı oradan oku daha iyi..birkaç attraksiyon var o kadar..aşk filmi gibi olmuş ya..amekika keşfiyle uzaktan yakından alakası yok..
Sayfanın En Üstüne Git

i_love_strategy
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 07/03/2006 :  22:35:02  Bilgileri Göster  i_love_strategy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  i_love_strategy için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tanıtımını seyretmiştim Age of Empires 3 ten esinlenmiş gibi görünüyo ama mj nin dediği doğruysa aşk falan bilmiyom artık izlemek lazım
Sayfanın En Üstüne Git

mj
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/03/2006 :  00:15:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
doğru tabi ya..adam adaya çıkar aşık olur..savaşır..sonrada film biter..başka bişey yok..
sana bu film yerine önereceğim film:
KİNG ARTHUR..bu filmin CD sini al ve izle daha iyi..
COLİN FERRELL in belki oyunculuğunu beyenmiyorum..ondandır..adama hiçbir film gitmiyor yaw..yada oynayacağı filmi bilmiyor..

yorumsuz..
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/03/2006 :  17:46:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben filmi izlemedim yorum yapmak bana düşmez ;ama şunu söyleyeyim.Bunları bir film eleştirmeninden dinledim.
Bu filmin yönetmeni Hollywood'da saygın bir yönetmen.Sadece bu filmle beraber 4 filmi var.Bu bir çelişki değil mi?Olabilir ama adam az film yapmış öz film yapmış.O kolonilerin çıktığı yerde yaşayan yerlilerin konuştuğu dili bilen sadece 10 kişi kalmış günümüz dünyasında.O 10 kişi bulup getirtmiş.O yerlileri canlandıracak kişilere ders verdirmiş.Oraya çıkan insanlar yaptığı tahtadan kalenin birebir aynısını yaptırmış.Bu eleştirmn filmi izlerken daha yarısında salonun yarısı filmi terketmiş.O şöyle diyor:''Bu filmi anlamak için bu filmin içine girmek gerekir.''Yönetmen seyirci bu filmi yaşarmışçasına hissetsin diye ilk 10 dakika diyalog koymamış.Bu aslında çok yönlü bir film.Buna isterseniz emperyalist dünyanın saf,temiz düşünceli insanları nasıl sömüreceği gibi;isterseniz zor zamanlarda,aynı dili bile bilmezken aşık olup anlaşılabileceğinizi;isterseniz sadece bir efsane olarak izlersiniz.Bir söz vardır:''Onlar geldiler.Onların İncil'leri bizim ise topraklarımız vardı üzerinde yaşadığımız.Gözünüzü kapatın dediler.Kapattık,açtık.Bizim elimizde İncil,onlarda ise topraklarımız vardı.''
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/03/2006 :  17:47:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Söylemeyi unuttum bu yorumu Hıncal Uluç yaptı.Yaşamdan Dakikalar programında.İzlemenizi tavsiye ederim.Perşembe akşamları.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000