Hıncal Uluç'un yorumlarından uzak durmak gerekir. Her konuda kendini bilgili sanan, şişirilmiş biri sadece. Ayrıca film Hollywood yapımı. Bu da taraflı ve sıradan bir film olduğunu gösterir. Hollywood filmlerinden de uzak durun :)
hıncal baba herşeyi bilir..demişse kesin doğrudur..saygı duyuyoruz..yorum bile yapmak düzmez bize..HINCAL BABAnın bilmediği bir konu var ,o da ne bilmediğidir.
Ben Hıncal Uluç'un sadece Yaşamdan Dakikalar programını izlerim.Diğer yönlerine gelince en beğenmediğim kişilerdendir.Magazin ve futbolda onun yorumlarını asla dinlemem.Bu arada unutmayalım gayet bilgili,kültürlü biri o yönüne laf yok.
Ya bir insanın bir konuda da bilmediği bişey olsun..ya şunda da bir fikrim yok desin..yok abicim ya..adam her şeyui biliyor..her şeye yorum katıyor..HINCAL ın ben şunu bilmiyorum dediğine tanık olabilmek için adamı takibe aldım.. arkadaşlar varya TİM kurduk 4 kişi..hıncalı sırayla her yerde izliyoruz.Ama izliyoruzda ne oluyor avucumuzu yalıyoruz..adam biliyor ya.. (GERÇEKTEN TAKİPTEYİZ..)