|
Yazar |
Konu  |
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 24/03/2006 : 17:06:57
|
Hepinizi kendo veya wing tsun öğrenmeye davet ediyorum. İkisinde de parmak izi kalmıyor, birincisi meşru müdaafaya girer, ikincisi size saldırırlarsa işinizi bitirdikten sonra geride parmak izi kesinlikle kalmaz, üçüncüsü ise tinerci-sokak çocuğu-boyacılar için emniyet aşırı ve ayrıntılı bir araştırma yapmaz, sokak kavgasıdır olur derler, başınız da ağrımaz, onlara da iyi bir ders olur.
Yanımda shinai (sopa demeyin kızıyorlar - veya ileride katana) varken görgü şahidinin olmadığı ıssız bir sokakta çıksınlar karşıma >: |
 |
|
mj
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/03/2006 : 17:03:14
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Hepinizi kendo veya wing tsun öğrenmeye davet ediyorum. İkisinde de parmak izi kalmıyor, birincisi meşru müdaafaya girer, ikincisi size saldırırlarsa işinizi bitirdikten sonra geride parmak izi kesinlikle kalmaz, üçüncüsü ise tinerci-sokak çocuğu-boyacılar için emniyet aşırı ve ayrıntılı bir araştırma yapmaz, sokak kavgasıdır olur derler, başınız da ağrımaz, onlara da iyi bir ders olur.
Yanımda shinai (sopa demeyin kızıyorlar - veya ileride katana) varken görgü şahidinin olmadığı ıssız bir sokakta çıksınlar karşıma >:
butun dövüş sanatlarını öğrenmek gerekir....hepis yararlı.. |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/03/2006 : 17:43:31
|
5-6 kişi dalsınlar bakalım box filan işe yarıyo mu.benim bi arkadaşım var adam box u iyi biliyo.geliyo havalanıyo,vuruyo filan.bende sinirleniyom boyuda küçük zaten.herifi yerden yere çakıyom.ama çocuk tekse karete filan işe yarar. |
 |
|
web_tasarım
Üye

Turkey
İleti 11 |
İletim - 25/03/2006 : 17:45:43
|
ALLAH BİZİ BU BELELARDAN BİZİ KORUSUN BU BELALARDAN KAÇMAMIZ LAZIM |
İMZA YOK OYUNU İÇİN WEB TASARIMCI ARAYANLARA BEN VARIM.. EMAİL:MUCO50@HOTMAİL.COM |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 25/03/2006 : 17:48:00
|
ewet doğru diyon.mesela tinercilere filan yüzüne bakınca anında dalıyolar(nedense)hem bunlar insan değil HAYVAN. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|