patavium huge city mertebesine ulaştı hala isyan hala zarar şu tapınakların enbüyüğünden yaptım hala mavide hoşnutluk. başkent yaptım. şehirde gaul kültüründen kalma ne kadar bina varsa yıktım yerlerine yenisini yaptım. port desen enbüyüğü donanma desen 1000 kişilik 5 adet ana grup devamlı karasularımı ve ticaret yollarımı denetliyo. 200 kişilik gruplar düşman ırkların portlarını block yapıyo. ama deniz ticaret yolu sinek avlıyo bir tane ticaret gemisi girmiyo patavium limanına. daha ne yapmalıyım acaba bu ticaret gemilerinin girmesi için?
beyler ekonomi yapmak çokta zor değil öncelikle kalelerin bazılarını askeri bazılarını ekonomik açıdan geliştirin yani liman kentlerine ekonomik ağırlıklı binalar yapın. sınır komşularınız dışında kimseye savaş açmayın ve ticaret anlaşması yapın. ve en önemlisi senato görevlerini mutlaka yapın bazen iyi para veriyolar
Moda oldu galiba? Bende yazayım eksik kalmayayım.. Member Since: 19/07/2006
yok arkadaşım senato menato kalmadı. romayı da aldım italyanın tamamını ele geçirdim sicilya adasına çıkmak üzereyim. bu patavium bende takıntı oldu. aldığım günden beri zarar ediyo. bende isyan çıkarıp milleti kesiyorum başka yolu yok bunun
Benim kafama takılan bişey var. Trade Rights yani ticaret anlaşmaları yapın diyosunuz ama her ticaret anlaşması yaptığımda ticaret gelirim düşüyor benim. Bunu biçok kez denedim ve aynı sonucu gördüm. Başka ülkelerle Trade rights yapıp kazançlı çıkan varmı? varsa yazsın ve benim nerde yanlış yaptığımı açıklasın lütfen.
Benim kafama takılan bişey var. Trade Rights yani ticaret anlaşmaları yapın diyosunuz ama her ticaret anlaşması yaptığımda ticaret gelirim düşüyor benim. Bunu biçok kez denedim ve aynı sonucu gördüm. Başka ülkelerle Trade rights yapıp kazançlı çıkan varmı? varsa yazsın ve benim nerde yanlış yaptığımı açıklasın lütfen.
açıkçası böle bişey hiç başıma gelmedi....hiçbir arkadaşımdan da duymadım...madem zarar ediyosun iptal et dicem ama dediğim gibi böle bişeyi hiç duymamıştım....
insan, kaderi kesinleşene kadar elinden geleni yapar...