Merula Alba ben sana kasıtlı olarak demedim zaten.Bunu bir yerden alıntı olduğu okuduğumda aklıma geldi ve acaba nerdendi diye kendimi yemeye başlamıştım.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Kasıt aramadım. Bu sadece senin yaptığın bir şey değil. Forumu kontrol ederken sık sık karşılaştığım bir durum. Olayın benimle de ilgisi yok yani... Yazılan iletilerle alakası var. Her kim olursa olsun aynı şeyi yazardım. Sana da bir kasıt yok anlayacağın.
eheh kendini yemene gerek kalmadı. Yapılan uyarıya rağmen inatla aynı doğruluda ileti atan bir arkadaş, kaynağın adını söyledi. Sağolsun... "Türkmatik" diye bir kitapmış.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
Walla anneler der cocuk buyudukce dertlerı de buyur diye.Bence cok haklılar kucukken alt tarafı altını degıstırıcen yemek yapıcan hep aynı seyler tamam bunlarda cok zor ama en zoru gelısme donemı...Bi kere cocugunun iyi karakterli olması lazım...Ayrıca ne bileyim kız meselesi war cocukların en zor donemı yanı annelerdınde bu donemde gencler mı cocuklarmı cok dııkkatlı olmalılar anneler cok uzulebılıyor...