AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Simcity 4000
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

delikanli14
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 06/10/2003 :  16:33:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyunda insanları şehrime nasıl getirebilirim ve şehrime nasıl para kazandırabilirim

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 01/11/2003 :  00:32:52  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaz para şifresini olsun bitsin :)))

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 01/11/2003 :  15:39:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
atlayanbaba tarafından yazılan:

yaz para şifresini olsun bitsin :)))

Kendiniz hile yapıyorsunuz tamamda, milletide hileye teşvik etmeyin lütfen.

Bu oyunda para kazanmanın ve insan çekmenin iki yolu var. Öncelikle para kazanmak için yapman gereken ya vergileri arttırmak yada şehrin etrafına yaşıyanların pek sevmeyeceği atık istasyonları vesaire kurulmasına izin vermekten geçer. Ve bu yaptıklarının ikiside nüfusun şehirden kaçmasına neden olur.

Ama para kazanmanın 2. bir yolu daha vardır ve bu yolla fazla bir nüfus kaybına uğramazsın. Bunun için şehrin ihtiyacı olan okul, polis, itfaiye hizmetleri ve hastane gibi hizmetleri minimumda tutarsan maddi açıdan pek fazla sorun yaşamazsın.

Şehre insan çekmenin yolları ise öncelikle vergileri düşürmekten geçer. Fakat bunu fazla tavsiye etmem. İkincisi ise refah düzeyini arttırmaktır. Bunun içinse fazlaca okul, park, hastane, polis ve itfaiye hizmetleri gerektirir.

Görüldüğü gibi para ve nüfus arasında ince bir ilişki var. Bu ince çizginin dışına çıkmadığın sürece şehrinin nüfusuda artar para problemide çekmezsin.
Sayfanın En Üstüne Git

delikanli14
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 02/11/2003 :  17:46:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herşeyi yaptımda para kazanamıyorum
Sayfanın En Üstüne Git

mebula
Üye

Turkey
İleti 186

İletim - 27/02/2004 :  14:51:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
delikanli14 tarafından yazılan:

herşeyi yaptımda para kazanamıyorum

aynen öyle bende oyunbda para kazanamıyorum ve sürekli para kaybediyorum en sonunda param eksilere düşüyo ve oyunu kaybediyorum

bildiğim bir şey var o da hiçbir şey bilmediğimdir
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 27/02/2004 :  17:45:31  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
SimCity'nin özelliğidir arkadaşlar mutlaka bir şekilde iflas edersiniz Rappier'ın da dediği gibi oldukça ince bir çizgi var aralarında, Bayağı dikkatli bir şekilde oynamalısınız oyunu, yoksa direk iflas ediyorsunuz.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000