*VATANI İÇİN KELLESİNİ VERMEYE HAZIR OLAN DAİMA BİR TÜRKTÜR! *AYAKKABISIZ BALTAYLA TIRPANLA CEPHEYE GİDEN TÜRKTÜR! *SADECE TÜRKLER ESİRLİĞE DAYANAMAZ! *ASLA BİR TÜRK ESİR OLUNCA YALVARMAZ!(BAŞKALARI YAPIYOR) *ŞEHİT OLAN BİR TÜRK ALLAH TAN GERİ DÖNÜP HUZURUNDA ŞEHİT OLAYIM DİYEBİLİR! *TÜRKLER ÖLMEKTENYARALANMAKTAN KORKMAZ!(ASKERLER) yani bunları TÜRKLER seve seve yapmaz mı?
Ağlanacak halimize gülüyoruz aslında. Sanki dünyadaki en olur olmadık şeyleri biz yapıyoruz. Yok "Türkler uzaya giderse" yok "Türkler avrupa birliğine girerse" vs. daha bir çok örnek var. Mizah elbette güzel bişey ama bazı mizahi öğeler de benliğimizi zedeliyor diye düşünüyorum... Güzel şeyler yazmışsın keepers ancak bazı maddeleri hoşuma gitmedi.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Ayrıca; Sadece bir TÜRK; 1. Cephedeki askerin oldüğünü görüp, bilerek ve 2-3 dakika içinde kendininde öleceğini bilerek hiç bozuntuya vermeden, başını eğmeden 2. Cepheden 1.Cepheye koşar.