AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Türk Olmanın Kuralları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 02/06/2006 :  09:05:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eyyyyytt be (yine h harfini yedik):))
vatan sevgimiz gene doruğa çıktı.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 02/06/2006 :  09:50:34  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Desenlerini çok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin üstünü baska bir örtü örterek kullanan kisi Türk'tür.
Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpilmis arabasina üzülen kisi Türk'tür.
Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmis, üzerine de ambalaj lastigi geçirmis birini görürseniz hemen boynuna sarilin. Türk'tür o.
On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.
Gazete kağıdını en iyi sekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)
Plastik yogurt kabını saksı yapan elbette ki Türk'tür.
BUNLAR YOKLUKTAN OLUYOR. YOKLUK NEDİR BİLİR MİSİNİZ? BU ÜLKEDE KAÇ KİŞİ AÇLIK SINIRINDA YAŞIYOR BİLEN VAR MI? KOMİK DE DEĞİL, UTANÇ VERİCİ BİR DURUMDA DEĞİL...

Yemekte eti biçakla degil, çatalin yaniyla kesmeye çalisan bir kisi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.
BU DA KOMİK DEĞİL. AYIP DA DEĞİL. SORUN BAKALIM KAÇ KİŞİ YEMEKTEKİ GÖRGÜ KURALLARINI BİLİYOR. PEÇETE NEREDE DURACAK, MASA NE ŞEKİLDE DÜZENLENİR? KAÇ ÇEŞİT ÇATAL - BIÇAK VAR? BİLEN VARSA ANLATSIN.

Çayi, çay tabagina döküp içen bir Türk degil midir?
Otoyolda, otomobilin gaz pedalina tugla koyup, yorulmadan kullanma fikri bir Türk'ündür.
Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyecegini bildigi halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarılın çünkü o Türk'tür.
SON DERECE ANLAMSIZ. HİÇ DUYMADIM. ŞAHİT DE OLMADIM. BUNLAR OLSA BİLE MÜNFERİT OLAYLARDIR, GENELİ KAPSAMAZ.

DİĞER YAZILANLAR DA GENELİ KAPSAMAZ. EĞİTİM, KÜLTÜR VE ALIŞKANLIKLARA BAĞLI OLARAK DAVRANIŞLAR DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR.

AYRICA BİR OYUN SİTESİNDEKİ FORUMA KENDİ TÜRK OLDUĞU HALDE TÜRKLERİ DAYANAKSIZ ŞEKİLDE YERDEN YERE VURAN BU TİP YAZILARI BULUP DA ZAMANINI VE EMEĞİNİ BOŞA HARCAYANLAR DA BİR KAÇ KENDİNİ BİLMEZ TÜRKTÜR.
KOŞUN SARILIN ONLARIN BOYNUNA. ÖYLE BİR SARILIN Kİ BOYNUNA NEFESSİZ KALSIN. SONRA BİRDEN BIRAKIN, DERİN BİR NEFES ALSIN. ALSIN Kİ BEYNİNE BİRAZ OKSİJEN GİTSİN. GİTSİN Kİ BİRAZ O BEYİN DAHA FAYDALI İŞLER İÇİN ÇALIŞSIN.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 02/06/2006 :  18:07:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Desenlerini çok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin üstünü baska bir örtü örterek kullanan kisi Türk'tür

bilader sen biliyomusun ki insanımız o mobilyayı ne zor şartlar altında almıştır ve o mobilyayı aldıktan sonra ne sıkıntılar çekmiştir. Tabi ki de örtüsünü örter. Örter ki çabuk eskimesin. Kısa zaman içinde bir daha mobilya almak zorunda kalmasın.

Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpilmis arabasina üzülen kisi Türk'tür.

Bunu diyen yalancıdır. Bizim insanımız böyle bir şeye üzülmez.Bu sadece Türkleri aşağılamaya çalışan birtakım insanların uydurduğu bir şeydir.

Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmis, üzerine de ambalaj lastigi geçirmis birini görürseniz hemen boynuna sarilin. Türk'tür o.

O kumandanın korunması içindir. Çizilmesin diye. Tabi bizi aşağılamaya çalışmak için bunlar da denilmiş.

On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.

Taş çatlasa 1 hafta olur o olay. Uydurmayın.

Gazete kağıdını en iyi sekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

Tabi bunu yazan arkadaş ev işlerinden pek anlamadığından olsa gerek bunu bilmez. Gazete kağıdı cam siliminde kullanılan en iyi malzemedir. Camı parlatır. Işıl ışıl yapar. Diğer toz bezleri ise leke bırakır. Bu laf da Türkleri aşağılamak üzere söylenmiştir.

Çignedigi sakızı daha sonra çiğnemek üzere kafasındaki tülbente yapıstıran bir Türk kadınından baskası değildir

Ya keepers kardeşim bu yazıları nerden aldıysan burada bize yazarken bir kere daha düşünmeliydin. Bu adamlar tamamen bizi aşağılamış. Bunların hepsi gerçek değil. Olanların da mantıklı bir açıklaması var. Biraz daha duyarlı ol bu konulara.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 02/06/2006 :  19:28:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kızmayın yahu adam komiklik olsun diye yapmış:D.Ciddiye aldınız mı?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/06/2006 :  21:02:42  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kuva-i milliye tarafından yazılan:

*VATANI İÇİN KELLESİNİ VERMEYE HAZIR OLAN DAİMA BİR TÜRKTÜR!
*AYAKKABISIZ BALTAYLA TIRPANLA CEPHEYE GİDEN TÜRKTÜR!
*SADECE TÜRKLER ESİRLİĞE DAYANAMAZ!
*ASLA BİR TÜRK ESİR OLUNCA YALVARMAZ!(BAŞKALARI YAPIYOR)
*ŞEHİT OLAN BİR TÜRK ALLAH TAN GERİ DÖNÜP HUZURUNDA ŞEHİT OLAYIM DİYEBİLİR!
*TÜRKLER ÖLMEKTENYARALANMAKTAN KORKMAZ!(ASKERLER)
yani bunları TÜRKLER seve seve yapmaz mı?

ben bunları boşuna mı yazdım? ben diyorum TÜRKLER vatanı için herşeyi yapar siz ise aynısına devam ediyorsunuz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000