AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 En Son Bitirdiğiniz Oyun?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 10/06/2006 :  15:52:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Son günlerde forumda oyundan başka her konu konuşulmakta. Bir iki bölüm haricinde oyun konuşulmuyor. Biraz hareketlendirmek lazım.
Gelelim sorumuza. Bütün bitirdiğiniz oyunları yazmanızı istemiyorum. Sadece en son bitirdiğiniz oyun. Ha, iki gün sonra bir başkasını bitirirseniz yine yazın. Ama hile ile bitirmişseniz yazmanız gerekmez. Yazdığınız oyun hakkında birazda bilgi vermeniz iyi olur. Oyunun sonu hakkında spoiler vermemek koşuluyla, genel bir yorum yapılabilir. İsteyen daha ayrıntılı da anlatabilir. Ama lütfen "oyun çok güzeldi" deyip kestirip atmayın. "Bir soru soruyorsun, bir sürü de kural koymuşsun! Ne bu ya! " da demeyin. Bu kısa (!) açıklamadan sonra ben başlayayım.

Half Life 2 Episode One:
Oyun gerçektende harika hazırlanmış. Hikaye ilk oyunun kaldığı yerden devam ediyor. Konu olarak, Citadel 'den kaçış senaryosu işlenmiş. Oyun boyunca Alyx sizinle beraber savaşıyor ve oyuna katkısı çok büyük. Biraz kısa sürse de , etkileyici aksiyon sahnelerine doyum olmuyor. Aksiyon sahneleri ve bulmacalar yine çok zekice hazırlanmış. Kısacası hayal kırıklığı yaşayacağınız tek nokta oyunun kısa sürmesi. Episode Two yaklaşık altı ay sonra çıkacak. Merakla bekliyoruz.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 10/06/2006 :  16:23:47  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm uzun zamandır oyun bitirmiyorum. Malum, MMORPG'ler bitmiyor..

Bir aralar Call of Duty 2 yi bitirmiştim en son o muydu bilmiyorum. Bu oyun hakkında açıklama yapmak istemiyorum.

Şu ana kadar bitirmeme rağmen aklımdan çıkmayan bi oyun var aklıma yine geldi. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. 2 bölümden oluşuyordu. İlk bölümde Snake'in Tanker'e sızışını ve orda sulara gömülüşünü, 2. bölümde Snake yerine gelen bir çaylağı oynatıyorduk ve bu sırada işler acayip karışıyordu. Snake'in ölüp ölmediğini bir türlü anlayamıyorduk. Karşımıza Snake'e benzeyen biri(Pliskin) çıkıyordu. Bizimkine 1-2 açık veriyodu kendisinin Snake olduğu hakkında. Fakat bizim üsden sürekli Snake'ın ölü olarak bulunduğu söyleniyordu bizimkine. Fakat bir yerde Snake'in genetik kardeşiyle savaşırken kardeşi Pliskin'e "Abi" diyordu ve böylece olaylar.......

Mütişti gerçekten..
Sayfanın En Üstüne Git

mehmetzeki2
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 10/06/2006 :  16:30:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben en son GTA SanAndreas ı bitirmiştim ve bu GTA serisinin hepsini bitirdim hemde defalarca çok sevdiğim ve beğendiğim bir oyun içinde oyunu bitirmek dışında çeşitli aktivitelerin yapıldığı ender oyunlardan biri ve araç içindeki radya kavramını ilk çıkaran oyundur ayrıca herkese tavsiye ediyorum. O oyundan zevk alacaksınız birde bitmez bir oyun oynuyorum adı Knight Online bitmez bir hastalık yani....

yok
Sayfanın En Üstüne Git

мєятizм™
Üye

Turkey
İleti 509

İletim - 11/06/2006 :  00:00:26  Bilgileri Göster  мєятizм™'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
COD2

*CK
Sayfanın En Üstüne Git

kuva-i milliye
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/06/2006 :  14:54:28  Bilgileri Göster  kuva-i milliye'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
spiderman-2
Sayfanın En Üstüne Git

_SeSSiz_Dj_
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/06/2006 :  01:29:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
online oyun oynamaktan normal oyunları unuttum.
tabi doğal olarak uzun süredir oyun bitirmiyorum...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000