AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 En Son Bitirdiğiniz Oyun?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 12/06/2006 :  11:18:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla en son 3 ay önce rome total war oynadım ama bitirmedim.Benim oyunları bitirme gibi bir hevesim yoktur.Tüm özellikleri açınca sıkılır bırakırım.Ancak MAFIA denen oyun o işte benim bitirdiğim sayılı 1 ya da 2 oyundan sonuncusudur.Neyse oyunu anlatayım 1-2 sene oluyor tabii...

İlk bölümleri sıkıcı geçsede sonraki bölümler çok özenle hazırlanmış ve oyun bir hayli gerçekçi olmuş.Ayrıca her bölüm atladığımızda serbest dolaşmak için haritalar arabalar vb. şeyler açılıyor.Ben oyunu kurtlar vadisi modunda oynadım.Ama orjinali daha güzel neyse...Oyun özellikle sonlara doğru mükemmelleşiyor ve görevlerde oldukça zorlaşıyor.Hele o son bölüm.Beni çok zorlamıştı.Hatta limandaki bir bölümü birilerinden yardım alarak geçmiştim.Birde oyunda araba en ufak çarpmalarda hasar almıyormuydu ve çok az hızlanınca polis gelmiyormuydu çok zordu ama hiç şifre kullanmadım:)Ben biraz hatta çok fazla duygusalımdır.Oyunun en sonu beni çok etkilemişti ve ağlamıştım.Tabii yaşımda 10 filandı ama ozaman oyun manyağı biriydim.Kahramanımız kanlar içinde yerde yatıyor ve yaşamını anlatıyordu çok hüzünlenmiştim.Hatta şu yazıyı yazarken bile ağlayasım geliyor oyunu bulup gene oynamak istiyorum.

Oyuna puan verirsem;
Oynanabilirlik:10
Senaryo:10
Sesler:9
Grafikler:8

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 12/06/2006 :  13:58:28  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende bu aralar online oyun oynuyorum.Normal oyun almıyorum bile denebilir.Ama en son Cal of Duty 2 ve Rome Total War bitirmiştim.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 12/06/2006 :  18:24:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cal of duty 1 i hilesiz bi şekilde bitirebildim sadece adam öldürüyon görev bitiriyon ama zor baya zor oldu puanlarsam:
10 üzerinden 9 veririm

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 13/06/2006 :  12:36:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Call of Duty 2.
Defalarca bitirilmeyi hakeden bir oyun bence.
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 13/06/2006 :  12:46:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
En son bitirdiğim oyun Fahreneit'tı.Oyunu senaryosu için oynuyorsunuz resmen ve burada birazını bile anlatmaya kalksam zevkini kaçırır.Bunun yanında oyun size bir çok özgürlük sunmuş özellikle oyunu oynayan başka arkadaşlarıma da sorduğumda,onların izlediği yol ve benim izlediğim yol arasında gülünmeye değer farklar var.Birbirimize anlatıken baya bir gülmüştük.Ayrıca farklı bir de oynanış tarzı var,oyunun tarzı adventure olarak geçiyor sanırım ama içinde bol bol aksiyon da var.Arasıra korkabilirsiniz hazır tutun kendinizi.Film gibi sürükleyen bir oyun,kesinlikle tavsiyelerimden biridir.
Şu aralar da geceyarılarına kadar Hearts of Iron 2 oynuyorum.Metin tabanlı ve ingilizceyi (bence) şart koşan bir oyun.Harita üzerinde devletinizin durumunu görme ayrıca devleti de ayrıntılı biçimde yönetebilme imkanı buluyorsunuz.Çok gerçekçi bir strateji oyunu;sevenlere duyurulur...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.07 Snitz Forums 2000