|
Yazar |
Konu  |
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 03/07/2006 : 20:10:17
|
Arkadaşlar,siz Robot Rage Rearmed oynuyor musunuz?Oynamıyorsanız bence "daha online oyun görmemişsiniz"...Kısaca anlatayım,Robot Rage bir robot(kutu biçiminde bir araç) savaş oyunudur,oyuna kaydolduğunda size ilk önce basit bir robot ve 50 credits(credits Robot Rage'de her türlü ihtiyacın olan malzemeleri almak için para birimi) veriliyor.Sen online olarak başkasının robotuyla savaş yapıyorsun ve bu sayede credits kazanıyorsun.Credits kazandığında robotuna farklı farklı ekipmanlar,silahlar alabiliyorsun.Oyunda rütbe sistemi var,belli bir puanı geçtiğinde sırasıyla +,++,+++,++++,+++++ oluyorsun.Oyun 3D,ve gerçekten çok güzel grafikleri var ve oynamaya değer diyorum(oyun macera tarzı değil,yani knight online gibi bölüm bölüm gezmiyorsun,diğer online olarak oynayan insanlarla robot savaşı yapıyorsun,oynadığın kişiye mesaj yazabiliyorsun,oyunda çok sayıda türk var)Eğer merak ettiyseniz Google'dan "robot rage" diye arama yapın,seçeneklerdeki en üstte olan siteye girin.Eğer oyun hakkında soru sormak istiyorsanız buraya yazabilirsiniz... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
|
t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287 |
İletim - 04/07/2006 : 11:34:54
|
Ben rearmed'dan önceki versiyonunu oynuyordum rearmed açılmıyor nedense ilk ekranda donuyor. |
 |
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 04/07/2006 : 19:31:01
|
ben oynuyorumdum ama sıkıyor ya sen daha ogame görmemişsin valla online oyun dediğin strateji tabanlı olacak benim düşüncem |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 04/07/2006 : 22:18:19
|
Arkadaşlarım ne ogame'si ne rearmed'i ya ben robot rage diyorum siz karıştırdınız galiba... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287 |
İletim - 05/07/2006 : 11:13:05
|
Bu oyun ogame demeiş ki! Ogame daha güzel bundan oynamıştım bende demiş :D
Ne rearmed'i... Oyunun adına bir daha bak...
Rearmed robot rage'in son versiyonunun adı.Ben rearmed çıkmadan önce oynuyordum. |
 |
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 06/07/2006 : 14:31:51
|
evet ya çok komiksin ya hahahaahahahahaha ya gülmekten ölecem ya kurtarın beni hahahahahahahahahahahaah şaka şaka ama gerçekten güldüm anlamadın mı sadece ogameyi önerdim ben okadar arkadaşım sitesi neydi bu oyunun |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|