|
Yazar |
Konu  |
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 06/07/2006 : 17:10:14
|
OGAME konuşacaksanız burda ne işiniz var,online oyunlar bölümünde OGAME yok mu? alıntı: Ben rearmed'dan önceki versiyonunu oynuyordum rearmed açılmıyor nedense ilk ekranda donuyor.
Aynısı benim de başıma geliyordu,o sorun galiba bağlantıdan oluyor. |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 06/07/2006 : 23:17:13
|
Hadi yaa sen kendi konuşmana bak..."ztn,nama,yaf(?)"ben birşey anlamadım doğrusu siz anladıysanız bir zahmet bana anlatın lütfen.Ayrıca ben gayet açıklayıcı konuştum,OGAME'i burada niye tartışıyorsunuz,"online oyunlar" bölümünde zaten 15-20 tane OGAME konusu var orada tartışın dedim... |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 06/07/2006 : 23:19:50
|
spıder_ozii, gereksiz mesajlar atma. OGame hakkında konuşmak istiyorsan, git uygun konuda konuş. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 09/07/2006 : 16:04:46
|
pardon siliyorum çok pardon |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 09/07/2006 : 19:24:33
|
bu oyuna direk download linki söyleseniz yok şurdan şuna tıkla camiden sola dön yeşil binannın arkasında yerine? sitesi çalışmıyor bende |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|