|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 13/08/2006 : 23:19:36
|
Arkadaşlar bu konuyu açarak görüşlerinizi öğrenmek istedim.Sıcağı sıcağına galatasaraydan başlamak istiyorum.
Galatasaray Kayserispor'u kendi sahasında 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.Gs iyi oynadı ve hak etti diye düşünüyorum.Acaba sizler ne düşünüyorsunuz?Takımlar fark etmez yeter ki seviyeli biçimde takımlarımızı olumlu ya da olumsuz eleştirelim... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 14/08/2006 : 00:53:48
|
Galatasaray Türkiye Süper Liginin en zor ekiplerinden biri olan Kayserisporu sahasında 4-0 gibi net bir sonuçla mağlup etti...Bana kalırsa Galatasaray bu karşılaşmada iyi oynadı ve 3 puanı hakeden taraf oldu...Galatasaray ile ilgili söylemek istediğim son bir şey daha var...O da Galatasaray'ın genç yıldızı Arda'nın bu maçta da iyi bir performans sergileyip üstüne de 1 gol atması...Arda'nın yükselen performansı Türk futbolu adına gerçekten sevindirici bir olay...Zaten Arda Galatasaray'da ilk 11 i kaparken aynı zamanda milli takıma da seçildi...
Kendi takımım olan Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile oynadığı maç içinde bazı şeyler söylemek istiyorum...Beşiktaş bu karşılaşmada ilk haftaya göre daha etkileyici bir performans gösterdi...Özellikle Delgado ve Kleberson'un orta sahadaki uyumu mükemmeldi...Kleberson gerçekten çok güzel oyun kurdu gerektiği zaman topu kanatlara taşıdı ve neredeyse hiç top kaybı yapmadan maçı noktaladı...Genç golcümüz Bobo'nun performansı yine oldukça iyiydi...Eleştirebileceğim iki nokta var...Bunlardan birisi kalecimiz Runje'nin hatalı çıkışları ve topu iki kere elinden kaçırmış olması...Bir diğeri ise Nobre'nin gereksiz yere gördüğü kırmızı kart... |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 14/08/2006 : 08:51:21
|
Evet, Galatasaray gerçekten de çok iyi oynadı, özellikle Arda ve Ilic mükemmel oynadı.Zaten sezonu çok erken açan bir Kayserispor'u yenmek hiç kolay değil.
Nobre'de ... Ben kararı haksız buluyorum açıkçası, tamam dirsek atmış olabilir ama onu rakibinden kurtulmak için çırpınma eylemi olarak görüyorum ... Bekir de 10 saniye boyunca tutmasaydı o zaman onu, asıl onun yaptığı tahrik edici, centilmenlik dışı.Neyse anlık kararlar hakemleri fazla baskı altına almamak gerekir. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
sniper--
Üye

Turkey
İleti 108 |
İletim - 14/08/2006 : 09:54:39
|
| evet galatasaray'ın ligde başarı yapması güzel ama ben takımlarımızın avrupa'da daha başarılı olmasını istiyorum.ne olurdu gs türkiye'ye şampiyonlar ligi kupasını getirseydi.bunun içinde takımlarımızı pek iyi bulmuyorum. |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 21/08/2006 : 22:41:34
|
| Bu hafta üzücü bir olayla kapattık aslında.Galatasaray Manisa deplesmanında bir beraberlik elde etti.Çok da iyi oynamadı maçı kurtardı diyebiliriz.Fakat üç tane sakat verdi.Fenerbahçe Ç.Rizespor maçını galibyetle kapattı.Fakat defansında sorun var.Beşiktaş bu haftayı en karlı kapatan takımlardan birisi oldu.Süper tangocu delgado'nun müthiş performansıyla Denizlispor engelli 2 golle aşmayı bildi. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 22/08/2006 : 00:46:43
|
Bu hafta oynanan maçlar hakkında ; Galatasaray kötü bir performans sergiledi...Ama yinede zorlu maçtan 1 puan almayı başardı... Fenerbahçe'nin de yine çok iyi oynadığı söylenemez...Özellikle Çaykur Rizespor girdiği gol pozisyonlarını iyi değerlendiremeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu... Beşiktaş ise iyi futbolla 3 puanı hakeden taraf oldu...Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü bırakmadı...Giderek lige hazır hale geldiğini gösterdi...Delgado ise takıma uyum sağlamaya başlayınca neler yapabileceğini tüm Türkiye'ye kanıtladı... Trabzonspor ise sezona kötü bir giriş yaptı...Aynı performansı bu hafta da sürdürdü...Gaziantepspor karşılaşmasından da puansız ayrıldı... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|