|
| Yazar |
Konu  |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 24/08/2006 : 02:34:30
|
| Avrupa macerasına da değinelim.Galatasaray 5-2 lik maçın rövanşında turu geçmesini bildi.Fenerbahçe ise 1-3 lük skorunun rövanşında 2-2 beraberlik elde ederek uefa'ya kaldı... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 28/08/2006 : 18:36:24
|
| Bu hafta ki maçlarında üç büyükler içinde ki en karlı takım Beşiktaş oldu. Fenerbahçe Sakarya deplasmanında 2-1 yenildi. Bu maça değinirsek Hakem hatalarından dolayı maç kaçtı. Görüşürüm bu yönde. Galatasaray kendi evinde Gaziantepspor ile berabere kaldı. Yanlız anlayamıyorum ben bu Eric Geretts'i. İstediği oyuncu alınmadı diye mi böyle yapıyor? Mükemmel oynayan takımı değiştiriyor. Hayırlısı başımıza bişeyler gelecek ya. Beşiktaş işte 3 kırmızı kartın çıktığı maçta konyaspor'u devirdi. En karlı takım diyebiliriz. |
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 28/08/2006 : 19:31:32
|
Bana kalırsa Galatasaray çok da kötü oynamadı. Özellikle yakaladığı gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi. Hakan Şükür çok gol kaçırdı. Bu hafta da genç oyuncu Arda çıkışını sürdürdü. İliç yine formundaydı. Ümit Karan sahalara golle döndü. Galatasaray hakkında söyleyeceklerim bunlar.
Fenerbahçe maçını izlemedim. Bu yüzden hakem hataları var mı yok mu bilemeyeceğim. Tek söyleyeceğim Fenerbahçe Sakaryaspor ile oynadığı maçı kaybederek önemli avantaj kaybetti. Bu sonuçların ardından Beşiktaş da Fenerbahçe'ye yetişmiş oldu.
Beşiktaş ise Konyaspor'u devirerek son 3 haftadaki 3.galibiyetini elde etti. Ligde hala 2.sıradaki yerini korusa da Fenerbahçe'ye yetişti. İnter hocamında dediği gibi bu haftayı en karlı kapatan takım oldu.
Trabzonspor için de şunu söylemek istiyorum. İlk 3 hafta galibiyetle tanışamamışlardı. Çok da iyi bir performans sergilemiyorlardı. Bu hafta ligde ilk galibiyetlerini aldılar. Umarım bundan sonra galibiyetlerine devam ederler. Yükselen performanslarıyla da Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederler. |
 |
|
|
devil9294
Üye

Turkey
İleti 234 |
İletim - 29/08/2006 : 14:13:45
|
| sakarya fenerbahe maçında sakarya sporun bence 2 golüde ofsayt tı.ama yine de sakarya iyi oynadı.sonuş bu fnerbahçeye başarılar dilerim |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!! |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/08/2006 : 15:38:23
|
| devil9294 arkadaşım yazdığın iletide biraz daha dikkat edersen sevinirim. Biliyorsun site sakinleri olarak Türkçe konuşulması konusunda hassas davranmaya başladık. Saygılarımla... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|