AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 uefa kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/12/2003 :  20:55:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam, Parma kolay. BJK'nin işi zor. Bizim rakip de kolay ama Galatasaray eski GS değil (şu an TS'den 2 yemiş vaziyette)
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 15/12/2003 :  14:52:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler Allah izin verdikçe eleyecez.Amma velakin Roma Çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrr.Bu kadarda zor takım çıkmaz yav yine parma ve vileirial kolay(diğerlerine göre)bjk işi zor valencia ama ben gs'li olarak inşallah her takımımız en azından 4.tura yükselirler en azından

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 15/12/2003 :  20:34:07  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw kolay dediğiniz parma sonuçta italyan ekolü, grup sonuncusu lazio beşiktaştan 4 puan kaptı, lazio kendi liginde 25 puanla 5. arkasından 24 puanla parma geliyor, bumu kolay rakip, villereal trabzonu elemişti inşallah rövanşı alırız, en zor kura antebin ama en umutlu olduğum takım antep

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 15/12/2003 :  22:24:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
thakki1 verdiğin link için teşekkür ederim baya bir açıklayıcı oldu. Yanlız benim üstte anlatmaya çalıştığım DÜnya 3.lüğü ile bu kuranın pek uyuşmadığıydı. Hem milli olarak hemde takım bazında çıkıştayız diyoruz ama ortada birşey yok.

Tur geçeriz diyenler inşallah sizin dediğiniz olur ama bu ihtimalde bana göre çok uzak. Uefa kupasında yarı finale kimler kalır deseniz Roma, Parma, Valencia ve Liverpool derdim. Bu takımlardan üçü bizimkilerin rakipleri gerisini siz düşünün artık (((
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 15/12/2003 :  22:31:47  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
takım bazında pek çıkışta olduğumuz söylenemez aslında, sonuçya şampiyonlar liginde elle tutulacak bir başarımız yok, hala g.s nin mirasını yiyoruz gibime geliyor, uefada her ülkenin bir sürpriz takımı çıkıyor, yukarıda yazdım hollanda ve çek cumhuriyetinin takımlarından daha fazla puan almamız lazım, s.prag elenirde teplice kapalı kutu(celtic'in rakibi), hollanda takımlarıda her zaman başarılı olacak kapasitede, yıllardır başarısı olmayan feyenord tuttu kupayı kazandı, neyse herşeye rağmen ben g.s nin tur atlayacağına inanıyorum, bjk ve diğer takımlarımız da gününde olurlar inşallahta bu badireyide atlatırız :)

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000