AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 uefa kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 19/01/2004 :  23:27:16  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence butun takımlarımızın işi çok zor

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 20/01/2004 :  12:44:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben sadece gs'ye şans veriyorum gs villereal'den daha güçlü bir takım bjk'nin işi biraz şansa kalmış g.birliği belki kazanabilir çünkü parma krizdeymiş bir iki tane yıldız oyuncu sattı ve gazi antep'in işide mucizeye kalmış

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

LittleDevil
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 20/01/2004 :  12:55:35  Bilgileri Göster  LittleDevil'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Arkadaşlar boşuna hayalperest davranmayın. Çekilen kuralar ortada... Sadece GS ilk torbadaydı, 2. torbadaki temsilcilerimiz ise çekilebilecek en kötü kuraları çekti. Valencia bence Roma ile bu kupada final oynar (bir şanssızlık olmazsa) Parma İtalyan ekolü ve en kolay rakip ise bence GS rahatlıkla yener.

Bu arada dünya 3. diye lanse edilen ülkenin takımlarının neredeyse hepsinin 2. torbadan çekiliyor olmaları ne kadar garip öyle değilmi? Sorun nerede bilen varsa bir zahmet açıklasın....

Rappier Parma satılığa çıkarıldı moral durumları bozuk olabilir ve ayrıca bize göre onlar zorlu rakipler ancak bizde onlara göre zorlu rakibiz
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 16/02/2004 :  00:09:07  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
gs villerealden iyi diye birşey yok gs eskiden iyiydi bence butun takımlarımızdan güclü rakipler war

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 18/02/2004 :  19:15:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler yinede galatasaray tecrübesiyle Avrupadan diğer takımlardan üstün bence

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000