|
| Yazar |
Konu  |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 05/03/2004 : 13:09:13
|
| bonex bende en büyük fenerlilerdenim ama bu beni fenerbahçe antrenörü yapmıyor, futbolcuyken başka, ama ne rıdvan ne oğuz nede çok başarılı bulduğum aykut hatta türkiyedeki hiçbir antrenör(yabancılarda dahil) terimin başarısını yakalayabilmiş değil, milanı çalıştırmak hiçbirinin rüyalarında bile göremeyeceği birşeydir, cevabı kendin vermişsin nekadar köfte okadar ekmek, versinler fenerdeki kadroyu, çok değil iki takviyeyle neler yapar, haa şunuda bilin hiçbir zaman terimi fenerbahçenin başında görmek istemem, gerçi sanırım gs lıların yaptığını yapmayız ona ama bir yenilgide hemen başlarlar, zaten gs liydi diye |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Leg0l4s
Seçkin Üye

Turkey
İleti 231 |
İletim - 05/03/2004 : 20:44:25
|
| Bir Galatasaraylı olarak gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum. Fatih Terim görevinden ayrıldı. 20 Mart'taki kongreye kadar takımın başında olacak. |
Barış ERSOY Yazar bersoy@oyunsitesi.gen.tr --- ... Ruslana |
 |
|
|
WoLoWoLo
Üye

Turkey
İleti 402 |
İletim - 05/03/2004 : 20:53:35
|
| evet bence ağlamalı :( |
" Geç gelen teselli , idamdan sonraki affa benzer... "  |
 |
|
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 11/03/2004 : 15:19:36
|
| Bencede iyi oldu Fatih Terim biraz oturup kafa dinlemesi gerekiyor ama yüönetimdede suç war.İstediği topçular:Ahmed Hassan,Van Hoojdoink,Okan koç vs.alınmadığı için olmadı |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|