AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 uefa kupası
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 04/03/2004 :  16:31:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dün sadece gençlerbirliği maçını izledim sebebide asdece onlardan umutlu olmamdı gaziantepte elinden geleni yaptı tebrik ederim hepsini o şehirlere o takımları getirtmek bile büyük başarı gençler ilerki turlarda ne yapar bilemiyorum ama güçlü aday takımlar gelmezse yükselişi devam edecektir kupayıda valencia alır gibi geliyor iyi oynuyorlar
bence terimle lucescuda istifa etmeli lucescu imkansızı ligde ve kupalarda başardı daha fazla zorlanmamalı terimse yeni br heyecana atılmalı mesela trabzon a fln gitsin genç bir takım kurun öyle bir şeyy
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 04/03/2004 :  17:10:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Bora Poyraz tarafından yazılan:

Fatih Terim'in istifa edebileceği yolunda haberler duydum.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Bence istifa etse çok iyi olur.

Haberlere göre istifa edecekmişmiş... Zaten bundan sonra takımda kalmasının anlamı yok. GS'lı değilim ama Fatih Terim'i severim. Futbol için elinden gelen herşeyi yapabilecek sayılı insanlardan birisi olduğunu düşünüyorum.

GS'ın başına geçeceğini duyunca inanamamıştım. Onun konumundaki bir insanın böyle birşey yapabilmesi için ya deli yada çok cesur olması gerekir. Türk futbol tarihindeki en büyük başarıyı elde etmişsin, tekrar aynı takıma dönmenin anlamı nedir? Sanırım kendiside seçeneksiz kaldı. Şimdide yaptığı hatanın bedelini ödüyor. Gerçekten çok yazık...
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 04/03/2004 :  19:39:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence yönetimle Fatih Teriminde istifa etmesi gerekli bence yoksa biz daha da batacaz ama gen.birliğini gönülden kutluyorum yolları açık olur inşallah

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 04/03/2004 :  19:43:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya rakipleri valencia oldu şansları yok gibi ama umarım başarılı olurlar
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 05/03/2004 :  00:26:15  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
genel bir yorum yapmam lazım sanırım,
gençlere helal olsun, antebe yazık oldu kişisel hatalar olmasa yada johnson'un antepteki şutu direkten dönmese demek geliyor içimden,
bir fenerbahçeli olarak beni tanıyanlar f.terim için neler hissedebileciğimi tahmin ediyorlardır, günahım kadar sevmem, ama bir g.saraylı için o adam herşey olmalı, adanademirspor dan gs ye gelip kaptanlığa kadar yükselen bir futbol yaşantısı, bolu, ankaragücü derken, gs teknik adamlığı, türkiyede bir ilk 4 sene üstüste şampiyonluk, hafızası kuvvetli olanlar terim gelmeden evvelki şampiyonluk sayısını bir hatırlasınlar, üstüne bu yetmezmiş gibi birde uefa kupası, hemde finalinde 10 kişiyle gelen, karpatların maradonasıymış, futbolun sonunda oynadığı oyundan çok hakemlere saldırmasıyla meşşşşhur hagi efendi sattı adam satmadı, şimdi neyi tartışıyorsunuz, yok efendim terim istifa etmelimimiymiş etmemmelimiymiş, bence önce hanginiz terim kadar gs lı onu tartışın, fenerin verdiği açık çeklere rağmen fenere gelmediği için suçludur, hatta petre gibi tamas gibi ne idüğü futbolculara mahkum olduğu içinde suçludur, öyle ya gs kongresinde 3 tane yıldız transfer sözünü terim verdi, inşallah istifa eder ve kabul edilir, işte ozaman korkun, bu gs bu borçla hele hele terim olmadan yıllarca belini doğrultamaz, iki tane gazeteci istiyor diye, ki bunların nerden para kazandığı ve gs yenildiği zaman zevkten dört köşe olup ben demedimmi hazeyanları bellidir, isim vermeme gerek yok, bunlar istiyor diye terim istifa ederse, lucesku nun ardından çok hayıflandınız, fatihin arkasından misliyle yanarsınız, gelen gideni aratır ve kaybedilenlerin değerini kaybettikten sonra anlarsınız, çok şey bildiğimi iddia etmem, ama bildiğim şeylerden biride futboldur, ve türkiyede hem en iyi antrenör hemde en iyi gs lılardan biride fatihtir, mustafa denizli gibi para için fb yi tercih etmemiş, çalışmasa bile aylık geliri 200.000 dolar olacakken, gs ye gelmiş,
birgün fatih için bunları yazdım ya bana değil istifa etmelimi tartışmasını yapan gs lılara ayıp, ne diyeyim Allah fenere zeval vermesin...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000