AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Paris 1313: The Mystery of Notre Dame
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 16/12/2003 :  00:25:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet öyle ama gerçekten de fransızca. oyunun geri kalan herşeyi ingilizce. Ben de anlamadım. yüklerken fransızca yüklemiş olsam herşey fransızca olmalıydı. Ama sizin verdiğiniz çözümden faydalanarak ve biraz da fransızca öğrenerek :))) çözdüm sonunda teşekkürler. Biraz sözlük kurcalamam gerekti. Birkaç kelimeyi çevirerek cümlecikleri eşleştirdim ve oldu. umarım böyle bir terslik daha çıkmaz karşıma. ama şimdi de 4. bölümdeki armayı çözemedim. tek tek hepsini denemek zor oluyor. ama sabreden derviş muradına ermiş misali umarım çözerim. hatırlamanız zor olacak sanırım bunu. tekrar teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 16/12/2003 :  01:17:27  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla oyunları genelde not alarak oynarım ama bu konuda yardımcı olamayacağım, oyunu silmesem save gameden oynayarak hatırlardım ama malesef silmiştim

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 16/12/2003 :  17:44:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonunda armayı da çözdüm!!! evet ama şimdi de 6. bölümdeki ortasında çiçek olan labirentte kaldım. Labirentte yapmam gereken özel bir şey mi var. Üzerinde "pierce the point of the leaf and the heart of the rose and it shall open the iron door of the labyrenth." azıyor ama olmuyoooor :(((( Çok denedim ama, bir püf noktası mı var yoksa ben mi beceriksizim :)Bu bölümde bütün karakterlerin puzzle'larını çözmem gerekiyor üstelik!
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 16/12/2003 :  23:07:12  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
barlik_t@yahoo.com mail adresine bir gözat sana çözman gereken puzzle'ın resmini yolladım, umarım yardımcı olur

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 16/12/2003 :  23:40:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oh yaaaa. Çok teşekkürler. Ama bıçağın işler hale gelmesi bayağı zor oldu. Sonra da nasıl işler oldu anlamadım zaten. Birkaç denemeden sonra başarabildim ancak. Teşekkürler tekrar. Bu arada aynı firmanın LOCH NESS adlı oyununu oynayan var mı peki??
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000