evet öyle ama gerçekten de fransızca. oyunun geri kalan herşeyi ingilizce. Ben de anlamadım. yüklerken fransızca yüklemiş olsam herşey fransızca olmalıydı. Ama sizin verdiğiniz çözümden faydalanarak ve biraz da fransızca öğrenerek :))) çözdüm sonunda teşekkürler. Biraz sözlük kurcalamam gerekti. Birkaç kelimeyi çevirerek cümlecikleri eşleştirdim ve oldu. umarım böyle bir terslik daha çıkmaz karşıma. ama şimdi de 4. bölümdeki armayı çözemedim. tek tek hepsini denemek zor oluyor. ama sabreden derviş muradına ermiş misali umarım çözerim. hatırlamanız zor olacak sanırım bunu. tekrar teşekkürler.
Sonunda armayı da çözdüm!!! evet ama şimdi de 6. bölümdeki ortasında çiçek olan labirentte kaldım. Labirentte yapmam gereken özel bir şey mi var. Üzerinde "pierce the point of the leaf and the heart of the rose and it shall open the iron door of the labyrenth." azıyor ama olmuyoooor :(((( Çok denedim ama, bir püf noktası mı var yoksa ben mi beceriksizim :)Bu bölümde bütün karakterlerin puzzle'larını çözmem gerekiyor üstelik!
Oh yaaaa. Çok teşekkürler. Ama bıçağın işler hale gelmesi bayağı zor oldu. Sonra da nasıl işler oldu anlamadım zaten. Birkaç denemeden sonra başarabildim ancak. Teşekkürler tekrar. Bu arada aynı firmanın LOCH NESS adlı oyununu oynayan var mı peki??