|
Yazar |
Konu |
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/12/2003 : 01:00:27
|
ehe sor istediğini :), wanadoo'nun bütün oyunlarını oynadım, loch ness'in 2. oyunuda güzeldir bulursan al, cameron files 2 |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
barlik
Üye
Turkey
İleti 42 |
İletim - 17/12/2003 : 10:43:32
|
cameron files 2yi oynadım. Teşekkürler yine de. Ama sanırım Loch Ness'de de yardıma ihtiyacım olacak :)) Biraz daha uğraşayım da önce :) |
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/12/2003 : 15:56:28
|
bulmacalar 2. oyundakine benziyor kolay bir oyun, yinede takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
|
|
barlik
Üye
Turkey
İleti 42 |
İletim - 17/12/2003 : 21:27:40
|
Eh işte, uğraşırım dedim ama değişen bir şey olmadı :(( Bütün odaları -daha doğrusu girebildiğim bütün odaları- dolaştım. Çalışma odasında, kolyenin içindeki ilaçları aldım. Çalışma masasındaki gazeteyi okudum. Etrafı turladım. Viski şişesinde birşey yapamadım bu arada. Sonra mutfaktaki bir bez parçası, mum ve kibriti aldım. Zilleri inceledim ama nedenini bilmiyorum. Çamaşırlıktan hiçbirşey çıkmadı. Yatak odasından da yatağın üzerindeki çantayı aldım. İçinden bir sürü alet edevat çıktı (Boş kağıt, bıçak, foto. mak.,mürekkep v.s.) bu arada elimde nereden bulduğumu hatırlamadığım bir küçük anahtar var. Odada masalardan birie bırakılmış olan notu okudum. Eeeeee orada kaldım. Artık yapaca hiç bir şey bulamadım. Neyi kaçırdım ki acaba???????? (Loch Ness'te tabii bu arada :)))) |
|
|
thakki1
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/12/2003 : 23:03:09
|
küçük anahtarı kolyenin içinden bulmuş olmalısın, ilaçlarla beraber çıkıyordu, sana yapman gerekeni söyliyeyim, yapamazsan çözümüde yazarım, layd mcfay'di galiba yada mc farley ona çay yapacaksın, bir ipucu çayı mutfakta hazırlayıp başka yerde alıyorsun, biraz uğraş :) |
|
|
Konu |
|
|
|
|