AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Paris 1313: The Mystery of Notre Dame
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 18/12/2003 :  14:36:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz tesadüf oldu çözmem çünkü mutfakta alt üst etmediğim yer kalmadı. Ama o anahtar kutusunu defalarca açmayı denemiştim ama yanına bile yaklaşamamıştım kiii. Nasıl olduysa oldu bu sefer açıldı. Sonrada oyunun gerisi çözüldü zaten. Fakat şimdi de dışarıdaki puzzle'ı çözdüm, benshee ile konuştum ve eve geri döndüm. Evde dolaşmadığım yer kalmadı. Bozuk bir plak çalan bir gramofonun olduğu odada, bir nişin içinde bir şekil var ama çalışmıyor şu an. Bütün her yeri dolaştım ama evdeki konuşmalar en iyi o odadan duyuluyor tamam ama ne yapacam????? Bir ipucu ne olur!!! Aaaa bu arada o korkunç müziğe kim dayanabilir ki, durdurdum tabii müziği :)))

buldum buldum!!! Ben nasıl olur da o merdiveni defalarca çıkar ama o kapağı görmem :))))

Yine takıldım ama. 2.cd.deyim. pencereden göldeki canavarı :)) gördüm. Dalış elbiselerini aldım. Şimdi ne yapacam. Bakmadığım yer kalmadı. Bu arada beyaz bir torba almıştım. Ayrıca bir tepecikte yerden aldığım bir kaya parçası elimde unufak oldu ve denizaltının bağlantısını bulmam gerektiğini söyledi dedektifimiz yani ben :)))) Ne yapacam ama şimdi :((( Başım döndü artık gezinmekten!

İmdaaaaaat:(((

Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/12/2003 :  00:54:58  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
elbiseleri aldıktan sonra hava pompasının yanına git, tek başına çalıştıramıyorsun onun için fergustan yardım iste, daldıktan sonrası için yardım etmem zor çünkü denizin altında nereye ne kadar ilerliyorsun unuttum, yalnız ilk olarak bir kırık şişe alıyorsun, ve yosunla kaplanmış bir kapıyı bulup şişeyi orda kullanıyorsun, şişeyi kullanmadan evvel oyunu kaydet çünkü hava kesilecek ve zamana karşı oynıyacaksın, hemen ilk daldığın yere dönüp yukarı çıkman lazım...

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 19/12/2003 :  22:14:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Su pompası dediğin şey elbiseleri aldığım odadaki çark mı? Peki nasıl yardım alacam ki??? Ortalıkta gezinmekten deliye döndüm artık :((
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/12/2003 :  23:58:25  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
greenhouse'a git fergus orda olmalı, orda değilse birşeyleri eksik yapmışsındır

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

barlik
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 21/12/2003 :  00:29:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O kadar greenhouse'a gidip de al arabasını almazsam tabii döner dururum işte öyle!!! Neyse şimdi de aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. Çünkü aynı bombayı sürekli hazırlamak zorunda kalıyorum. Hazırlıyorum. Şifreli kapağı da açıyorum. Denizaltı ve Moira oradalar. Metal bir şey de buldum. Bir de düzenek var tamaaaam. Eeeee bulduğum metal parçayı takıyoruuuuum, kolu indiriyor ve booooooooommmm! İyi de aynı şeyleri yapmak ve zamanla yarışmaktan içim eridi! Ne yapacam yaaa!

Ohhhhh! Nihayet bittiii!!!! Teşekkür yardımların için. Ama ben bu arada ilk başladığım oyunu yarım bıraktım çünkü çözememiştim. Şimdi sonuna geldim. Çarkları doğru yere yerleştirdim fakat bir sonraki aşamada, düzeneğin üzerinde duran iki adet parçayı yerleştiremiyorum. Çubuk gibi olanın yerini buldum fakat yanlış oluyor. Sanırım önce diğerini (ucu kıvrık olanı)takmam lazım ama yerini bulamadım :((
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000