|
Yazar |
Konu  |
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/02/2007 : 12:17:54
|
ya ben 20 level yaklaştım artık.karar veremedim thief mi seçsem trader mı seçsem?hangisinde daha çok para var? |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 08/02/2007 : 14:18:30
|
İstediğin zaman giysiyi değiştirip mesleği değiştirebilirsin.O yüzden o kadar kasma kendini ne olayım diye.Düşük lvl de thief olmak manasız bence.Trader ola hızlıca kasarsın parayı.Gene de yanında thief elbisesi de taşı,ezik trae gördüğün zaman(bazılar trade yapmadığı zaman çıkarmayı unutuyor) kesersin. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 08/02/2007 : 21:31:33
|
Thief olmak bir ayrıcalık gibi bişeydir. Herkes thieflik yapamaz. LVL farklarından dolayı, eğer leveliniz düşük ise hiç thief olup işi fantaziye dökmeyin. Esas thieflik 60 tan sonra başlar.
Bu söylediğim şey hunter lık için de geçerli. Gerçekçi olmak lazım, lvl 45 civarı iken thief olarak dolaşırsan karşına 60 lık bir hunter çıkar anında indirir seni. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/02/2007 : 22:11:38
|
evet doğru söylüyosunuz ben en iyisi 50 ye kadar trader olim.ama thief elbiseside taşiyim. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 08/02/2007 : 23:22:07
|
tif elbisesini ne yapacaksın yanında? ego mu tatmin edeceksin. tifi takcan, adama gitcen, savaşcaksınız, kesilirsen o kadar yol tepcen vs. vs. o sürede lv kassan tam süper olur :) trade olmana da gerek yok imzandan eldoradoda olduğunu gürdüm. yani para sıkıntısı olmasın ^^ |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
blackworm
Üye

Turkey
İleti 28 |
İletim - 10/02/2007 : 16:03:43
|
kesinlikle thief ol ne kadar güçlüysen o güçde adam dalıyosun yani paranın sınırı yok ben thief diyorum ama nasıl olsa sonra değişiyosun takma kafana dene thief i olmaz sa değiştirisin ;) iyi şanslarrrrr............. |
Silkroad Online Name:manyak__boy Level:11 Server:Eldorado Class:Archer
Silkroad Online'de yanıma nasıl hayvan alacağımı bilmiyorum bilen birisi varsa anlatabilir mi?
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|