AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Kimler sık sık CS oynuyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/03/2007 :  23:05:25  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
aaah aaah. bi half layf ve kantır cd'si olan arkadaşımıs yok :( şu oyunu re-instal etsem tam süper olacak, aleme gene korku salacam o ara klanı kurarıs da :/

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 05/03/2007 :  23:08:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Pardon yoktum haftasonu İstanbul'da. Ben devam ediyorum 1.5 oynamaya, Source'a bulaşmayı düşünmüyorum.

yenianet sunucusundayım, nickim AL2.
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 05/03/2007 :  23:14:25  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu 1.5 orjinal cd olarak satılıyor mu yoksa internetten mi indiriliyor?Ya da sen hamachiden mi oynuyorsun?
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 05/03/2007 :  23:16:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Orijinalliği yok Counter-Strike'ın. Condition Zero ve Source hariç. 1.5 bulabilirsen indirirsin oynarsın sunuculardan. Hamachi değil.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 05/03/2007 :  23:28:48  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
OS | AL2 yaz sen şimdiden altuğ abi ben geliorum :)

Return of the ArcHAng3L ! en kötü bütün kapıları çalıp ya hl cd'si ya canın derim.

edit: 1 hafta falan dalga geçerler sonra alışırım. butterfly yapmaya fln kalktım geçen kafede klavye gidiodu =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000