AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Kimler sık sık CS oynuyor?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 06/03/2007 :  21:28:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu sıralar epeydir ertelediğim planımı gerçekleştirdim ve CS:Source, HL:Deatmatch oynuyorum. 256k bağlantı ile pekte fena olmayacak derecede oynanabiliyor. (bazı serverlerdan "high ping, you kick" mesajları alsamda :D ) Source oynayabilen varsa aynı isimle beni ekleyebilir.

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 06/03/2007 :  21:39:02  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben source yi iyi oynarım nickim Batuhanus(bazen Pyromaniac)
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 06/03/2007 :  22:07:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ailenizin awpsi geldi :P. Takıldığım 2 server var. İsmi lazım değil bi clanım var aramızda ii ama siz clan kurulacak felan diyosanız onlarla konuşurum bende dahil olurum.
Not:2 ark var serverda tanıştım, clansız takılıyolar ama ben ayarlarım clan olursa ve tabi siz isterseniz. İyi ak-coltculardır.

Bi de reklam yapıyım bare. 62.68.205.105 ipli serverda bulabilirsiniz beni oynayışımı merak ediyosanız ama daha önce adımı zikretmiş şahıs bilyo zaten :)

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 06/03/2007 :  22:27:18  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende AWP,AK47 ve m4 te iyiyimdir.Bu arada klan ismi OS mi olacak?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 06/03/2007 :  23:45:52  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
DeatH_SoldieR tarafından yazılan:

Bi de reklam yapıyım bare. 62.68.205.105 ipli serverda bulabilirsiniz beni oynayışımı merak ediyosanız ama daha önce adımı zikretmiş şahıs bilyo zaten :)

cd var mı?

evet iyi bilirim :) vakti zamanında ice world'de beni taradı, görmemiş gibi yapıp bıçakla ceekuu diye çıktım duvarın yanından =) ayrıca ak47 de kullanamaz, çok sektirir. bazen coltla adam vurabilir ama tamamen şans. tabancada işte vurabiliyor bazen. mp5'te 0'ın altında. zzz silah kalmadıı, hah awp. onda herkesi vurur =)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000