Şu sıralar epeydir ertelediğim planımı gerçekleştirdim ve CS:Source, HL:Deatmatch oynuyorum. 256k bağlantı ile pekte fena olmayacak derecede oynanabiliyor. (bazı serverlerdan "high ping, you kick" mesajları alsamda :D ) Source oynayabilen varsa aynı isimle beni ekleyebilir.
Ailenizin awpsi geldi :P. Takıldığım 2 server var. İsmi lazım değil bi clanım var aramızda ii ama siz clan kurulacak felan diyosanız onlarla konuşurum bende dahil olurum. Not:2 ark var serverda tanıştım, clansız takılıyolar ama ben ayarlarım clan olursa ve tabi siz isterseniz. İyi ak-coltculardır.
Bi de reklam yapıyım bare. 62.68.205.105 ipli serverda bulabilirsiniz beni oynayışımı merak ediyosanız ama daha önce adımı zikretmiş şahıs bilyo zaten :)
Bi de reklam yapıyım bare. 62.68.205.105 ipli serverda bulabilirsiniz beni oynayışımı merak ediyosanız ama daha önce adımı zikretmiş şahıs bilyo zaten :)
cd var mı?
evet iyi bilirim :) vakti zamanında ice world'de beni taradı, görmemiş gibi yapıp bıçakla ceekuu diye çıktım duvarın yanından =) ayrıca ak47 de kullanamaz, çok sektirir. bazen coltla adam vurabilir ama tamamen şans. tabancada işte vurabiliyor bazen. mp5'te 0'ın altında. zzz silah kalmadıı, hah awp. onda herkesi vurur =)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011