AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 silkroad lvl eklenmesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

eo13
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 31/03/2007 :  15:02:05  Bilgileri Göster  eo13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bildigimiz gibi silkraod 80 lvl e kadar bi soylenti duydum level 90 yapılacak diye dogrumudur bilen varmı cevaplarınızı beklıyorum
rome
41 lvl
40 lvl kurt
nick:AyS

eomer13

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/03/2007 :  19:33:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
desene o zmn biz daha 30 lwl i göremeden millet 90olcak:p
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/03/2007 :  21:19:41  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyunda lvl kasması zor olduğuna rağmen ko dan daha çok 70+ var:p şuana kadar eldoradoda 4 tane 80 lvl gördüm^^2009da filan lvl 90 a çıkartılcak diye duydum.
Sayfanın En Üstüne Git

karanga
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/04/2007 :  18:45:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
2009 a kadar 60 olurum herhalde:9
Sayfanın En Üstüne Git

Soul_Keeper
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 03/04/2007 :  22:04:10  Bilgileri Göster  Soul_Keeper için bir AOL İletisi Gönder  Soul_Keeper için bir ICQ İletisi Gönder  Soul_Keeper'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Soul_Keeper için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lvl 90 olacak. yoksa biz o kuşu nasıl keselim ?? :):)

Server: Eldorado
ID:_CheF_
Level:19
Skills: Pacheon-fire-light-cold
Silah:Bow
Guild: yok
Job:Nereye job nereye :D
KurtNâme: KurtCobain
KurtLvl:19
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 04/04/2007 :  19:40:57  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Joymax lvl sınırını 90 a çıkarmayı düşündüğü doğru ancak tarihi tam olarak kesin değil. Ancak mayıs ayında bunu uygulamayı düşüdükleri söyleniyor.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000