AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 silkroad lvl eklenmesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

eo13
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 16/04/2007 :  22:31:36  Bilgileri Göster  eo13'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
tşkkürler

eomer13
Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 28/04/2007 :  00:51:10  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lvl eklencek ve yeni skiller yeni giyisi silahlar eklencekmiş elektrikten yıldırım indirme açılcakmış

greece
42 lvl
40 lvl kurt
nick ozgur31
kurt nick baba_kurt
Sayfanın En Üstüne Git

Baygitar
Üye

Turkey
İleti 298

İletim - 29/04/2007 :  21:09:39  Bilgileri Göster  Baygitar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

bu oyunda lvl kasması zor olduğuna rağmen ko dan daha çok 70+ var:p şuana kadar eldoradoda 4 tane 80 lvl gördüm^^2009da filan lvl 90 a çıkartılcak diye duydum.

Silkroad oyununu çok fazla uzak doğulu oyuncunun oynadığını duymuştum.Adamlar bizimkiler gibi değilki.Oturuyolar kasıyolar.Koxp vb şeylerin olmamasına rağmen.Ayrıca Uzak Doğu'lu oyuncularla online oyun oynamanın tadı da ayrı olur:)

En GÜÇSÜZ fırsatını kollarsa Bir gün en En GÜÇLÜYÜ bile yenebilir!
-------------------------

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 29/04/2007 :  22:43:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hııms.Bir süredir bakıyorum bu bölüme.Başladım oyuna hadi hayırlısı...

Bu oyunda bence lwl kasmak çok zor.Belkide Knight Online'yi bırakıp geçtiğim için böyle düşünüyorum.Mesela lwl 4 üm () bir manyakh kesiyorum %4 geliyor bu Ko daki 40 lwl adama gelen %'ye eşit :S

Ama bişey duydum bir kağıt varmış basınca belli lwlden sonra %3 geliyomuş.70 den sonra galiba.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

ellesharr
Üye

İleti 46

İletim - 30/04/2007 :  07:31:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
elle kasınca lwl alması baya zor oluyo ben 28e kadar elle kastım 2 haftada bot kullanmaya başladım 10 günde 42 oldum her lwlda gerekn exin arttığını düşünrsenz aradki hız farkını anlarsınz

Server:zeus
LWL=57+
Glavier full str
Job=thief forever :)
Kurt:lwl 57+
Guild=MyNameis(lwl 5)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: