Ya arkadaşlar tartışmayı bölmeyeyim ama okuduğuma göre son filmin finali kısaca şöyle(sadece rivayet):Matrix küçük bir çocuğun oynadığı oyun ve sonunda çocuk elinden joy stick i bırakacak,film bitecek.
"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!"
arkadaşlar "jason payne" adlı adamın film hakkınndaki dehşet veren açıklamalarını mutlaka (bir yerden edinip)okuyun.Açıklamalar karşısında benim ağzım açık kaldı,bir taraflarım düştü...
Buraya kısaca yazsan olmaz mı?
kısaca yazmamın imkanı yok metin hem çok uzun hem de tatamı ingilizce. ama bu çarşamba dan sonra hepsini tercüme edip burada yayınlamayı düşünüyorum Gerçekten çok dehşet açıklamamalar... var
Jade yanlış anlama lafım direkt sana değil ama joystick,matrix oyunu,pleysteyşın falan bunlar basit,asılsız söylentiler milyon dolarlar böyle herkes tarafından kolayca akla getirilebilecek basit bir son için harcanmaz,yoksa ne kurgu kalır ne de mantık...
Matrix'in bence en mantıklı sonu bir rüya olması.Öyle olursa gerçekten üzülürüm fakat çoğu şey öyle olduğunu gösteriyor.Morfeous'un adı,1. filmin sonundaki şarkı falan.
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Cevap veriyorum :) bunu Sabah gazetesinde okudum tarihini hatırlamıyorum.Aslında son basit değil ama belki biraz alışılmış olabilir.Umarım daha ilginç bişeydir size basit geldi heralde :)
"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!"