AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

jade797
Üye

Turkey
İleti 193

İletim - 23/06/2003 :  21:52:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar tartışmayı bölmeyeyim ama okuduğuma göre son filmin finali kısaca şöyle(sadece rivayet):Matrix küçük bir çocuğun oynadığı oyun ve sonunda çocuk elinden joy stick i bırakacak,film bitecek.

"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!"
Sayfanın En Üstüne Git

irdach
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 24/06/2003 :  00:24:16  Bilgileri Göster  irdach için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
huseyin_sanal tarafından yazılan:

alıntı:
irdach tarafından yazılan:

arkadaşlar "jason payne" adlı adamın film hakkınndaki dehşet veren açıklamalarını mutlaka (bir yerden edinip)okuyun.Açıklamalar karşısında benim ağzım açık kaldı,bir taraflarım düştü...

Buraya kısaca yazsan olmaz mı?

kısaca yazmamın imkanı yok metin hem çok uzun hem de tatamı ingilizce.
ama bu çarşamba dan sonra hepsini tercüme edip burada yayınlamayı düşünüyorum
Gerçekten çok dehşet açıklamamalar... var

Jade yanlış anlama lafım direkt sana değil ama joystick,matrix oyunu,pleysteyşın falan bunlar basit,asılsız söylentiler milyon dolarlar böyle herkes tarafından kolayca akla getirilebilecek basit bir son için harcanmaz,yoksa ne kurgu kalır ne de mantık...
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 24/06/2003 :  12:06:54  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
jade797 arkadas1m sen bu sonu nerde okudun??

asl1nda mant1kl1 bisi cunku bu kadar olay anca oyunda olabilir ama insallah bole bitmez cunku sonunu ogrenm1s oldum
Sayfanın En Üstüne Git

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 24/06/2003 :  23:23:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Matrix'in bence en mantıklı sonu bir rüya olması.Öyle olursa gerçekten üzülürüm fakat çoğu şey öyle olduğunu gösteriyor.Morfeous'un adı,1. filmin sonundaki şarkı falan.

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Sayfanın En Üstüne Git

jade797
Üye

Turkey
İleti 193

İletim - 25/06/2003 :  20:42:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cevap veriyorum :) bunu Sabah gazetesinde okudum tarihini hatırlamıyorum.Aslında son basit değil ama belki biraz alışılmış olabilir.Umarım daha ilginç bişeydir size basit geldi heralde :)

"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!"
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000