AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 matrix reloaded hakkında yorum yapmak isteyen??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 26/06/2003 :  10:14:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende filmin finalini şöyle duydum.Hani 1. filmin başında Neo uyuyormuş ya.Sonra rüyasında Matrixi gördüğünü sanıyormuş.Yani film bittiğinde Neo uyanacakmış.Ama bana saçma geldi.Trinity'nin yazdığı "Knock Knock Neo" mesajından sonra kapının çalınmasıyla uyanması gerekiyor.Bu yüzdende bence saçma.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

zeal.ot
Üye

Turkey
İleti 102

İletim - 26/06/2003 :  12:54:48  Bilgileri Göster  zeal.ot için bir AOL İletisi Gönder  zeal.ot için bir ICQ İletisi Gönder  zeal.ot için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
jade797 tarafından yazılan:

Ya arkadaşlar tartışmayı bölmeyeyim ama okuduğuma göre son filmin finali kısaca şöyle(sadece rivayet):Matrix küçük bir çocuğun oynadığı oyun ve sonunda çocuk elinden joy stick i bırakacak,film bitecek.

Yazının tamamını buldum, şimdi sizlere yazıcağım:

Bölüm:Yakından Kumanda
Yazan kişi:Yüksel Aytuğ
Başlık:Haftanın Dedikodusu

MATRİX üçlemesinin son bölümü olan "Matrix Return"ün Kasım ayında vizyona girecek finaliyle ilgili tahminler arasında en ilginci şöyle:
Matrix aslında bir bilgisayar oyunudur ve küçük bir çocuk tarafından oynanmaktadır. Finalde Neo'nun dövüşü kazandığı sahnenin ardından çocuk elindeki joystick'i bırakır ve film böylece sona erer.
Hollywood kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanan bu dedikodunun doğruluğu yönündeki kanıtlar ise ilk iki filmin diyalogları arasına gizlenmiş. Örneğin,"Bunu daha önce de deneyenler oldu ama başaramadılar" gibi... [by Sabah Newspaper]

Jankat Qasimov
Sayfanın En Üstüne Git

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 26/06/2003 :  13:45:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kapı çalınca uyanması gerekmiyo,çünkü;eğer bir rüya ise rüyasının içinde o kapı çalıyor.O nedenle böyle bir neden gösteremezsin.

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/06/2003 :  19:03:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah yazdıysa inanmam saçma olur. Fos haber olma ihtimali bence fazla. Hem o küçücük çocuk 2. filmde geçen o 15 dakikalık konuyla alakasını anlamadığım dans, kutlama v.b. bölümlerini nasıl oynuyor? 18+ sınırlaması olurdu o oyunda :S >:
Beni en çok düşündüren MAtrix'in 6. matrix, Zion'un da defalarca yok edilmiş olması. Belki de gerçek dünya dedikleri de bir simülasyon, Neo "Aldatıldık, herşeyi kontrol eden başka bir sistem var" diyor... Benim kafam buna takıldı...
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 26/06/2003 :  22:06:47  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten neo gerçek dünyadada ahtopotu durdurduğuna göre demek ki matrix in içindeki matrix i izlemişşiz biz.

bu arada matrix en sevdiğim filmdir ama eğer sonu gerçekten öyle biterse fikrimi değiştiririm.

ki öyle olacağını sanmıyorum çünkü bu kadar yaratıcı olan wachovski kardeşler in filmi yine daha yaratıcı vede oldukça şaşırtıcı bitirceğini düşünüyorum.sizcede öyle değilmi?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000