AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Battlefield Serisi ve Modları
 battlefield special force
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 12/04/2007 :  18:28:12  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkdaşlar bu oyun hakkında bir bilğisi olan warmı ben bunun cd sini bir türlü bulamadım battle fieldin ek paketi olmalı sanırım ama tam bilmiyorum girefiklerine baktım çok ğüzel oyuna benziyo

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 12/04/2007 :  19:20:47  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel oyun ama mp oynayan pek yok.Deluxe edition alırsan hem BF2 hemde SF alabilirsin.
Sayfanın En Üstüne Git

@krep
Üye

Turkey
İleti 127

İletim - 13/04/2007 :  10:20:06  Bilgileri Göster  @krep'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
batuhanus tarafından yazılan:

Güzel oyun ama mp oynayan pek yok.Deluxe edition alırsan hem BF2 hemde SF alabilirsin.

yapma ya bende hiçbir aksiyon oyununu multiplayer oynamadan sevmiyom genellikle bütün aksiyon oyunlarını multi oynarım yda online...ilğin için tşkler

GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN ĞİTTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK!! SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK..

Necip Fazıl Kısakürek
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 13/04/2007 :  16:11:37  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Önemli değil zaten oyunda Türk sayısı azaldı bir tek ben varım neredeyse.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000