AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad_Thief_Mekanı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

__KaaN__
Üye

Turkey
İleti 400

İletim - 17/04/2007 :  19:14:20  Bilgileri Göster  __KaaN__'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arklar;
30Levelim
Sparta_Serverındayım
Thiefçiliğim:2Lvl
BenimRekorum;
En_Fazla_5yıldızMal_çalma...

Ya_Sizin_MalÇalma_Rekorunuz_Kaç_Yıldız?

...

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 17/04/2007 :  19:28:23  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bi kere mal çaldım o da 4 yıldız geldi.(bi kaç kere mal götürdüm ama çalma değil yerden toplamaydı =))

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 18/04/2007 :  18:46:47  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bu gün 4* yaptım.thieflik %74 2 lvl yapçam.her gün zaten 3* götürüyom:D:D:D:(yerden toplayarak)
Sayfanın En Üstüne Git

yamac
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 05/05/2007 :  19:40:17  Bilgileri Göster  yamac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim 68 lvl ark. var o yatırıyo yüksek lvl li adamların kervanlarını sonra malları develere yüklüyoruz, ıssız bi yere gidiyoruz, develeri yatırıyoruz hep iyi malları benim deveye yüklüyoruz sonra thief şehrine gidip malları satıyorum çok eğlenceli oluyo :D :D

Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol
Şefkat ve merhamette güneş gibi ol
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol
Hoşgörülülükte deniz gibi ol
Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.

Mevlana

Sayfanın En Üstüne Git

memoe
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 06/05/2007 :  14:27:34  Bilgileri Göster  memoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bir kere 5 yıldızlı mal çaldım sonra çok fazla thief geldi robot thiefler lag olmasaydı öldürcektim ama lag yüzünden öldüm sonra o malı yediden çalmaya gidioken yerde başka beş yıldızlı mal buldum ve götürdüm
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000