|
Yazar |
Konu  |
|
yamac
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 05/05/2007 : 20:26:01
|
Her lvl atladığınızda size 3 özellik arttırma puanı gelir. Bunları STR'ye ve ya INT'e verebilirsiniz.
STR Nedir, INT Nedir?
STR=Strenght=Güç anlamına gelmektedir. STR'ye puan verdiğinizde canınız, fiziksel saldırınız, fiziksel defansınız yükselecektir.
INT=Intelligence=Zeka anlamına gelir. Mananızı, büyü vuruş gücünüzü, büyülere karşı olan defansınızı arttıracaktır.
STR Karakterler Hangi Silahları ve Kıyafetleri Kullanır? STR karakterlerin manaya ihtiyacı vardır. O yüzden STR karakterer için Garment kıyafetleri önerilir. Garment %20 daha az mana harcamayı ve %20 daha hızlı koşmayı sağlar. STR karakterler silah olarak ise blade ya da glavie kullanmalıdır.
Blade kullanırken Fire'ı açmanızı tavsiye ederim çünkü Fire'ın vuruşu fazladır, bu sayede glavie'nin vuruş gücüne yetişebilirsiniz.
Glavie kullanırken ise Lightning'i açmanızı tavsiye ederim çünkü glavieciler lightning ile çok rahat kasabilirler. İsteğe bağlı olarak Fire da açılabilir ama fire'ı tavsiye etmem glavie'nin vuruş gücü zaten fazladır. Glavieci bir çarı kasmanın en kolay yolu lightningdir.
INT Karakterler Hangi Silahları ve Kıyafetleri Kullanır? INT karakterlerin canları azdır. O yüzden savunmayı %20 arttıran Armor kıyafetlerini giyerler. INT karakterler silah olarak sword ve ya spear kullanır. INT'cilerin diğer bir adları Nuker'dir. Çünkü kullandıkları skilllere Nuke denir. Nukerler silahlarını güçlerini yükseltmek için bulundururlar. İstediğiz Nuke'ü açmak size kalmış. Ama unutmayın Nukerler lvl 30-31'e kadar pasiftirler. Çünkü Nuke skillleri 30-31 lvl de açılır.
Protector kıyafeti ne işe yarar? Protectorler iki kıyafet çeşitinin ortalanmış halidir. %10 daha az mana harcamayı ve %10 hızlı koşmayı sağlarlar.
Okçu Karakter Bence okçu karakterler 2 STR 1 INT olmalıdır. Ve skill olarak da Cold'u kullanmalıdır. Çünkü okçuların kendine doğru gelen yaratığı durdurması gerekmektedir. Niçin 2 STR 1 INT derseniz de okçuların hem manaya hem de cana çok ihtiyaçları vardır. Okçular kıyafet olarak Protector giymelidirler.(Okçular hakkında yazan tüm şeyler benim şahsi görüşümdür, uygulaması size kalmıştır. Diğerleri ise herkesin kullandığı yöntemlerdir.)
!!!UNUTMAYIN!!! Okçular en kolay Cold, Bladeler en kolay Fire, Glavieler is en kolay Lightning ile kasılır.
Bu yazımı okuduğunuz için ve teşekkürleriniz için çok teşekkürler!! Saygı Dolu Sevgilerimle... İYİ OYUNLAR SOSLU KASMALAR
|
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 06/05/2007 : 11:38:43
|
Reklam yasaktır.Site isöini silersen iyi olur.
Bence güzel çalışma olmuş saol. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
yamac
Üye

Turkey
İleti 39 |
İletim - 06/05/2007 : 12:50:51
|
evet haklısın biraz reklam gibi oluyor o yüzden sildim.
ama sen bir de şuna bak http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20433 |
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şefkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörülülükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi ol, ya göründüğün gibi ol.
Mevlana
|
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|