|
| Yazar |
Konu  |
|
baby_face
Üye

Turkey
İleti 19 |
İletim - 01/06/2007 : 21:08:37
|
| ya sınava girmeden önce annemler destek verdiler baya..sınavdan sonra nası geçti kaç boş bıraktın fln dediklerinde idare eder dedim bi de 35 boş bıraktım dediğimde bana dedikleri şu oldu senden zaten bişe olmaz:D deli olmuştum yaa... ama 346 küsür puan aldım:D eski sistemde 823 puana fln denk geliyo.. o sene deli olmuştum bizimkiler saolsun ama şimdi bişe demiyolar:D(anadolu lisesindeyim çünkü) |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 01/06/2007 : 22:06:14
|
Ahh ahh bize bu sayfalarda heyecan yapmamamız için verilen öğütler aklıma geldi şimdi..Büyüyoruz galiba |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/06/2007 : 23:02:43
|
alıntı: by ozoney tarafından yazılan:
Ya benim bir huyum var sınavda şöle arkası arkaya 2 soru yapamıyayım.Direk kayıyorum.Böle ne bileyim sağlıklı düşünemiyorum.Aslında bildiğim soruları bile yapamıyorum.Mesela çözüyorum 0 çıkıyo bence bu sıfır cıkmaz diyorum.Tekrar çözüyorum 2 çıkıyo.Sağlamasını yapıyorum olmuyor.Sonra bütün sınav o soruyla uğraşıyorum.Hoca diyoki 15 dakika kaldı.Sonra yetiştiremiyecem heyecanı basıyo.BiLemiyorum ben çaresi nedir :)
pff bu soruyu soranın taa.. şeklinde bi şey söyle ve sonraki soruya geç. Sınav bitiminden önce emin ol onu çözersin. dikkat şeysi |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 01/06/2007 : 23:11:37
|
| Benim girdiğim ÖSS'de (2004 ÖSS), matematikte bir sabun sorusu vardı, alıyor adam sabunu sonra kuruyor, şu kadar kaybı oluyor falan filan, uğraş babam uğraş çıkmamıştı soru meğersem zormuş hakikaten kimse yapamamış doğru dürüst. Kime sorsam, o sabuncunun da bakkalın da... diye başlıyordu :))) |
 |
|
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/06/2007 : 01:09:44
|
Bi de adamlar bize şerefsizlik öğretio :D Bi soru vardı, tam hatırlamıyorum ama şöyle bişeydi:
Bir sütçü 20 litre süt sağıyor. 5lt sattıktan sonra %20si kadar su koyuyor. Sonra onun %15'i kadar daha su koyup satıyor. Ne kadar kar ya da zarar?
öeh be kardeşm =) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|