|
| Yazar |
Konu  |
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 02/06/2007 : 11:57:00
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Benim girdiğim ÖSS'de (2004 ÖSS), matematikte bir sabun sorusu vardı, alıyor adam sabunu sonra kuruyor, şu kadar kaybı oluyor falan filan, uğraş babam uğraş çıkmamıştı soru meğersem zormuş hakikaten kimse yapamamış doğru dürüst. Kime sorsam, o sabuncunun da bakkalın da... diye başlıyordu :)))
O soru kolaydı bea:D...Basit bir çözümü vardı aslında:) |
 |
|
|
zülal
Üye

Turkey
İleti 49 |
İletim - 02/06/2007 : 16:46:35
|
| ya o sorulardan bizdede çıkıo bende yapamıorum:((( |
**Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
|
 |
|
|
GoaL-KeePeR 2
Üye

Turkey
İleti 391 |
İletim - 05/06/2007 : 18:49:27
|
Ben de OKS'ye gireceğim, ama kazanacağımdan pek umutlu değilim. Netlerim iyi sayılmaz, hadi herşey iyi de Türkçe'den 17 net yapan adam Matematikten 2 net yapar mı?? (onlar da genel yetenek sorusu ). "Sınava girip şansını deneyecekler" kadrosunda sayılıyorum anlayacağınız... Olaya bi de şu açıdan bakalım, dünyada herkesin farklı yetenekleri, zevkleri, diğer insanlara göre daha iyi anladığı konuları vardır. Ülkede herkes Kabataş'a Vefa'ya Galatasaray'a gitse bu sefer sanatçı adam kalmaz, işçi, sporcu kalmaz. |
If you really want to see Mary, you should just die... But you might be heading to a different place than Mary, James. |
 |
|
|
batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055 |
İletim - 05/06/2007 : 20:55:45
|
| ehehehhe deşiğik bir bakış açısı.İşçi mi olmayı düşünüyorsun onu anlamadım. |
 |
|