AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Hunter'lık
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Sorellina
Üye

Turkey
İleti 164

İletim - 20/07/2007 :  15:28:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bana hunter nasıl olunur ne nedir? Traderlik ne işe yarar anlatır mısınız? Ayrıca maymun kuş ve tavşanın nereden alındığını ve ne işe yaradıklarını söyler misiniz?

Ben bülbüle aşık, ama gül değilim. Bülbül güle aşık, ama gül ben değil!

sith_lord
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2007 :  07:04:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hunter bir anti-tief'dir.Yani traderlara tieflerin saldırmasını engeller.Nerden alındığını unuttum.Traderlık bir şehirden bir şehire mal taşır ve arkasından bol bol tiefler çıkar.maymun kuş ve tavşan silkle alınıyor yani gerçek parayla oyundayken F10'a bas çıkar.
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 02/08/2007 :  10:39:53  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kuş, okçuların lv 10-30-54 skillerinde gelir.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

raidon93
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 13/08/2007 :  21:13:03  Bilgileri Göster  raidon93 için bir AOL İletisi Gönder  raidon93 için bir ICQ İletisi Gönder  raidon93'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  raidon93 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hunterlik demek Trader+Hunter X Theif yada Yaratık demektir kervancıyla birlik ollup kervanı ulaştırmaya yardım edersin hunter guildden alınıyordu yanılmıyorsam..

··¤(`×[¤#294;í#291;#295;_F|ãY€®¤]×´)¤··
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000