YEni buldugum bir Oyunu paylasmak istedim.Oyun aslında yeni degil orj. serverı kore versionu oldugundan private serverları cıkmıs.Tabii ingilizce olarak zaten yakında offical ing. versionu cıkıyormus.Ama degisik bir seyler denemek isteyenler icn koyuyorum.Grafikler okadar iyi olmasada idare eder ve eglendirici olduguna eminim.Ayrıyetten oyunda kullanılablir araclar var.BUnlar motorsiklet olarak(Scooter,yarıs motoru,chooper...)paten ve bilmedigim bi kac sey daha olabilir.Ayrıyetten ucmakta var...
Oyunda 4 farklı class var.
Martial ------- Yumruk tekmeyle dovusen class Brandish ----- Genelde sword kullanan fakat herseyi kullanabiliyor.Baseball,tenis raketi,staff .... Chakara ----- MAge turu buyu kullanan bir sınıf Prana -------- Gun kullanan class
Oyunun skill sistemi lvl e dayanıyor fakat 2 cesit lvl var bi classların kendine ozgu silahlarının lvl i ve combat lvl denen bildigimiz lvl e gore acılıyor.Skill tree mevcut yani bazı skilleri oncekini actıktan sonra ileriki lvllarda ileriki seviyeleri acılıyor.
Oyun yapısı Ran onlineye benziyor genclerle ve gunumuzde geciyor.Oynamayı dusunenlerle daha rahat cozulebilicegini dusundugumden.Direk linkleri veriyorum denemek isteyenler beklemeden denesinler.
sitesi(Private)
http://www.l2021.com --> burasını portal gibi yapmıslar herseye buradan ulasıyorsunuz.KAyıt olma , forum yenilikelrin verildigi ana sayfa guideler filan bulması zor degil...
Bitanede resim koyuyorum grafik pek ic acıcı gozukmeyebilir ama armor turleri ve motor la ilgili bilgi edinebilirsiniz.Bi kac tane daha koyarım sonradan...
bir kaç da ipucu:D sağlık yerine gidip 2x exp hapı alın....:D
skilleri vurmak için s ye basıp skillere verdikten sonra yan tarafa koyuyonuz....sonra F1 F2 den skili seçip shift tuşuna basarak skili vuruyonuz.....oyuna yeni başlayanlar bottom city de başlarsanız size motor veririm:D:D
şu an kapalı server ama açlır yarın....başla süper oyun daha orda yazmayan bir çok özellik var..evlenme fln:D başlasa bir kaç kişi daha ben yardım ederim...bide ilk başlarken boksör yada silahcı açın oyunu iice öğrenene kdr...dierlerini kasmak çok zor...
WaLLa bana yeni oyun lasım paladin sorununu giderince gunz a da baslıcam bu oyunu suan indiriyorum baslıcam.Geweze kardes eger bana daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirm.
yok premium fln....direk oynuosun...güzel ilk benim msn adresimi veriim her şeyi msnden veya msn e girip konşck vaktiniz yoksa buraya yazın ben elimden geldiğince yardım edicem size....msn im : crystal_robe@hotmail.com