|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 26/07/2007 : 18:48:02
|
Halen beta. 0.808 sürümündeyiz. Ayrıca ingilizce 4ever ^^ at ve kılıç biraz garip duruyor aylardır Mount and Blade olarak oynadığım oyunda. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 26/07/2007 : 18:56:41
|
Hmm indireyim birde kendi bilgisayarımda oynayayım haksız mıyım bakayım :D
Güncelleme: Oyun beni baya sardı. Benim oynadığım ilk sürümlerinden biri idi herhalde, zaten Zendarı görünce vaay dedim benim oynadığım sürümde evler kibrit çöpünden yapılmış gibi idi.. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/07/2007 : 10:43:24
|
0.751 bence daha güzeldi. Ama her şehirde arena olması 808in cazip yanı :) Mount&Blade 3 hafta önce 2 haftaya çıkcak deniliyordu forumlarında multiplayer eklense de m&b'cilerle kapışsam :) |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/08/2007 : 23:01:53
|
Normal native modda Vaegir veya Svadyan ordularına katılınca en yüksek rütbe ne oluyor ben baş şovalyeyimde daha fazla yükselemeyeceksem görev için kasmayayım kendimi... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 12/08/2007 : 23:59:18
|
Hiç onlara kasmıyorum=) yağma / yıkım / dark knightları partiye katma mücadelesi
forum.talewords.net te bulabilirsin |
Deniz, kum, güneş <3
 |
|
Konu  |
|
|
|
|