AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Mount&Blade
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 26/07/2007 :  18:48:02  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Halen beta. 0.808 sürümündeyiz. Ayrıca ingilizce 4ever ^^ at ve kılıç biraz garip duruyor aylardır Mount and Blade olarak oynadığım oyunda.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/07/2007 :  18:56:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hmm indireyim birde kendi bilgisayarımda oynayayım haksız mıyım bakayım :D

Güncelleme: Oyun beni baya sardı. Benim oynadığım ilk sürümlerinden biri idi herhalde, zaten Zendarı görünce vaay dedim benim oynadığım sürümde evler kibrit çöpünden yapılmış gibi idi..

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 27/07/2007 :  10:43:24  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
0.751 bence daha güzeldi. Ama her şehirde arena olması 808in cazip yanı :) Mount&Blade 3 hafta önce 2 haftaya çıkcak deniliyordu forumlarında multiplayer eklense de m&b'cilerle kapışsam :)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 12/08/2007 :  23:01:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Normal native modda Vaegir veya Svadyan ordularına katılınca en yüksek rütbe ne oluyor ben baş şovalyeyimde daha fazla yükselemeyeceksem görev için kasmayayım kendimi...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 12/08/2007 :  23:59:18  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hiç onlara kasmıyorum=) yağma / yıkım / dark knightları partiye katma mücadelesi

forum.talewords.net te bulabilirsin

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000