AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Mount&Blade
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 26/07/2007 :  10:59:30  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Mrb ark. ben knigt bıraktıktan sonra bir kaç oyuna oynadım ama eskidende bildiğim bu oyuna devam etmeye kara verdim çok zevkli herşey türkçe :D www.taleworlds.com dan indiriliyo ama 6. seviyeye kadar yeni versiyonu oldu için ben crack inin bulamadım :D bulursanız sevinirim (emretme gibi algılandıysa özür :D) Mount&Blade 0808 versiyonun crack i ile seviye 6 değilde daha çok seviye yapılıyo yani seviye sınırı kaldırıyo :D demoyu indirirn bakın beğenirseniz demo ya cracak yaparsınız oynarsınız(cracak in sitesinin saklıyıyn lütfen) yada ben cracak yapmıyıcam 16 Euro veririim derseniz oda sizin tercihiniz :D

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 26/07/2007 :  12:08:34  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
salon benim tercihim olacak :S oda.. ilginç..

Öncelikle Mount&Blade'in bir strateji oyunu değil, aksiyon/rpg/takım yönetme karışımı süper bir oyun olduğunu söyleyeyim. Sonraki söyleyeceğim ise 16 euro biriktir cracak bulamazsan :S

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/07/2007 :  14:04:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşın bilgisayarında crackide vardı baya level 8'e kadar ilerlemiştim hep arenaya çıka çıka baya param olmuş adam ve at satın alıp eşkiyalık yapmıştım fakat can sıkıntısından oynamıştım vasat bir oyundu.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 26/07/2007 :  14:34:02  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Vasat?! Oldukça yanılıyorsun. Levelim 32, güçlü bir savaşçıyım %107 zorluk seviyesinde oyunun en iyi atlılarıyla 1vs55 yaparım ^^ Haporlörünün olması bile bu oyunu oynaman için baskı yapar. o müzikleri duymak.. Neyse zevkler,renkler

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

karar672
Üye

Turkey
İleti 47

İletim - 26/07/2007 :  18:17:29  Bilgileri Göster  karar672 için bir AOL İletisi Gönder  karar672 için bir ICQ İletisi Gönder  karar672'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  karar672 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
:D bende 29 lwl yqapmıştım 1 önceki versiyonunda çok zevkli oluyor bide bu versiyonu türkçe kralla konuşuyon tartışıyon hancı ile konuşuyon adamları tehdit ediyon süperde :D paladın para biriktirmesi önemli değil param var ama daha oyun yeni güvenemiyorum ne olur ne olmaz knightda güveniyorsdum çünkü ark. hepsi aldı ve hiç birine bişi olmadı :D güvensem parayı basarım valla :D ben tatildeyim şuan bodrumdayım int bakıyom sitesini bulunca maille gönderecem kendime evde alıcam :D:D neyse sonra grş by
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/07/2007 :  18:42:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi ya ben oynadığımda oyun ingilizceydi hatta küfretmiştim madam türkler yapıyor ne diye ingilizce konuşmalar diye acaba oynadığım beta sürümümüydü yoksa halen beta mı?

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000