Ligin ilk maçlarında hep alışık olduğumuz sahneler. 4.-5. haftalara kadar bi anadolu takımı 1. liği götürür sonra rekabet başlar ondan şimdiki mağlubiyetler üzülmeye veya kızmaya değmez.
Maçı canlı olarak izledim. Fenerbahçe baştan aşağı kötüydü. Tümer, Kezman, Aurelio, Deivid, R.Carlos v.s. İst.Bş.Bld.Spor'da Efe İnanç diye bir oyuncu vardı ki hayran kaldım. Tjikuzu, Sertan ve Adriano da Bş.Bld.Spor'un en iyi oyuncularıydı.
Bundan sonra nasıl mı gider ?
Eğer Fenerbahçe, Anderlecht'i eleyemezse Zico'nun bavulunu toplaması gerekecek.
Gönül ister Tuncay kalsın ama onun açısından burda kalmak doğru tercih değilmiş demekki. İngiliz basınındaki konuşmalarında "Havaalanından beri bir beyefendi gibi karşılanıyorum, burda önemli biriyim" demiş. Tabi bunda basınımızın güvenirliği tartışılır ama inanmalıyız.
@TheBodyGuard Görünüşe göre Anderlecht maçı sonrası Zico'nun ipi ele alınacak ama son derece geç kalınmış olacak. Yaz kampı öncesi yapılması gereken değişikliği şimdi yaparlarsa hem takımda sorun çıkar hemde takımdada başarısızlığın cezalandırılacağı hissi oluşabilir.
ewet çok haklısın..Zico gidicek olursa takım belli bir süre boş kalıcak ve anlaşmazlıklar başlıycak artık uzun vadeli,düzgün biri getirilmeli 2 sene sonra takımdan ayrılmamalı..