Çok doğru Death hocam. Geçtiğimiz sezona bakarsak 3 büyük takımda birbirinden kötüydü. Yani Zico'nun şampiyonluğu çok da büyük bir başarı sayılmaz aslında. Tigana bile Türkiye Ligini 2. sırada tamamlamasına ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmasına rağmen takımdan gönderildi. Yeni sezone Bjk ve Gs yeni teknik direktörlerle girerken Fb'nin Zico ile girmesi bence de yanlış bir karar oldu. En başında göndermediler, eğer bu kötü performans ilerki haftalara da taşınırsa ve özellikle Şampiyonlar Ligine de kalınamazsa neler olacak bilemiyorum.
genelde fenerbahçe lige yenilgiyle başlıyor.daha sonra rekabete başlıyorlar yanlız kadrosu çok güzel ama zico dogru şekilde kullanamıyor (formalarda yakışmış bence):D
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
bence bu mağlubiyet çok beklenmedik değil, çünkü çok uzun bir süredir ilk defa bu kadar oyuncu değişikliği ile lige başlıyoruz.istikrar sadece yönetim ve teknik heyette aranıyor takımda ise bir istikrardan söz etmek mümkün değil,kadro sürekli olarak değişiyor ve oyuncular tam alışıyor derken bir bakıyoruz ya satılmış ya da yedeğe çekilmişler. bir önceki sezona 2-3 ilave beklerken 7-8 oyuncu yerinden oynuyor. bence zico gidecekse daha gitmeden iyi bir hoca bulunmalı, yoksa gönderelim de yerine kim gelirse gelsin denmemeli. bir şey sorayım fb'li arkadaşlara rıdvan dilmen (en az 2 sezon şans verilmek kaydıyla) bu takımda iş yapar mı?
formalar tartışılamaz zaten ama sagopa-gok'un dedigi gibi gercekten de kullanamıyor takimi yani ne bilim uzun yıllar cm oynamış biri bile belki fb'yi götürebilir :D:D
Çok basit bakıyosunuz konuya. Adamlar haftada 4-5 günlerini veriyolar. Bir oyuncunuzun sorununu çözmek için uğraşmalı, oyuncunun kapasitesini bilip buna göre çalışma programı hazırlamalı, yetenekli oyuncuların üzerine eğilmeli, takımda düzeni sağlamalısınız. Ertuğrul Sağlamın idmanlarını izleme fırsatı buldum geçen sene. Takımla yeterince ilgilenen, oyuncularını iyi tanıyan, takımından kendilerini aşmalarını değil yapabileceğinin en iyisini istiyen bir hoca. Kayserispordan gitmesi çok kötü oldu gerçekten Türkiye'de adını çok duyuracak bir hoca.